Moda Romaneasca

Vineri, 30 septembrie 2016, cu ocazia ediţiei #10, Noaptea Albă a Galeriilor (NAG), proiect iniţiat şi organizat de Asociaţia Ephemair, îşi extinde programul nocturn în galerii de artă, spaţii alternative, huburi creative şi ateliere de artist din alte nouă oraşe. Astfel, alături de Bucureşti, vor avea loc expoziţii şi evenimente dedicate artei contemporane în Arad, Baia Mare, Braşov, Cluj-Napoca, Iaşi, Craiova, Sibiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

Moda Romaneasca In Jurul Pamantului

Ne place culoarea si atitudinea transmisa de artele vizuale: eliberare de sabloane, explorare si, odata gasita cheia pentru compozitie, impartasirea de frumos.

In Noaptea Alba a Galeriilor, pe 30 septembrie, vrem sa scoatem in evidenta moda romaneasca si sa sarbatorim impreuna. Vor expune artisti romani din domeniul modei, care au reprezentat Romania prin diferite prezentari de moda in marile capitale ale modei Paris, Londra, Milano.. Sau care au interactionat cu acest domeniu realizand diferite sedinte foto, sau fiind modele pe celebrele podiumuri pentru marile case de moda la nivel international.

Spatiul “Home to garcons” este un melanj de influente occidentale si spirit creativ autohton, un camin in care sunt bineveniti, deopotriva, doamnele si domnii. Este un spatiu dedicat tuturor artistilor: fotografi, pictori, sculptori, regizori, scenografi, coreografi, designeri etc

Va invitam asadar la vernisajul gazduit in Calea Mosilor nr 62-68 (in incinta Anexa MNAC) incepand cu orele 19:00. Printre artistii cu care veti avea ocazia sa va intalniti:

Vali Barbulescu – Fotografie
Oltin Dogaru – Fotografie
Agentia de modelling Rue des Modeles – Fotografie
Florin Dobre – Design Vestimentar

Home to Garcons va asteapta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *