Wembley Gin

Dacă crezi că poți fi cel mai cel mai bun și ai un cocktail original atunci ești așteptat să participi la competiția: Looking for THE ORIGINAL! Powered by Wembley Gin.

Intră în această competiţie și poţi fi unul dintre cei zece concurenţi care vor ajunge în marea finală de pe 6 – 8 august, unde cele mai reușite cocktailuri vor fi premiate. Premiul I îţi aduce o excursie la Londra și o experienţă într-un bar de mixologie renumit, premiul al II-lea, 1000€, iar premiul al III-lea, un kit personalizat, profesional pentru bar.

Competiția Wembley Gin cu cele mai originale cocktail-uri

Înscrie-te, între 27 iunie – 24 iulie 2019, pe
www.lookingfortheoriginal.wembleydrygin.com cu o poză a unui cocktail care să conţină Wembley London Dry Gin alături de descrierea acestui cocktail. Cocktailul trebuie să respecte următoarele indicaţii: cantitatea de Wembley London Dry Gin din cocktail trebuie sa fie de minim 30ml, ingredientele folosite (incluzând ginul) trebuie să fie maxim 6, iar garnitura cocktailului trebuie să fie comestibilă.

Pe 25 iulie vor fi aleși cei zece concurenţi care vor participa în finală.

Finala se va desfășura într-o locaţie inedită la 70 km de București, unde concurenţii vor participa la 3 probe:

-cocktail – concept pe o tematică prestabilită de către juriu

-food pairing

-speed service

Toţi finaliștii vor primi premii surpriză.

WEMBLEY® LONDON DRY GIN reprezintă armonia perfectă dintre personalitatea Londrei, eleganţa regală și reţeta autentic englezească.

Lansat în mai 2001, WEMBLEY® LONDON DRY GIN a devenit în scurt timp un nume cu rezonanță pe piaţa în România, precum și un jucător important pe pieţele de export. 

Până în prezent, s-a păstrat reţeta englezească autentică: aroma clasică de gin, dată de boabele de ienupăr, gustul revigorant dat de coaja de portocala, un strop de mentă, ghimbir și gustul dulce-piperat al coriandrului. Această reţetă le-a adus 48 de medalii internaţionale, dintre care 29 sunt de aur.

wembley gin signature drinks

Încă te mai poți înscrie aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *