Concluzii despre îngrijirea personală

Fiecare dintre noi a auzit că felul în care eşti îngrijit, contează mai mult decât ceea ce pui pe tine din punct de vedere vestimentar.

Dacă blogul are numele de Stil Masculin, atunci te poţi aştepta la articole de stil, îngrijire, sfaturi si despre diverse piese vestimentare. Aşa că haterule du-te cu poveştile tale despre articolele de îngrijire.

Am tras acest semnal de alarma pentru că atunci când am început campanile despre îngrijire în colaborare cu Gett’s şi Str8 „experţii” au început atacurile.

Aşa zişii „experţi”  susţin cu tărie că doar bărbaţii gay se îngrijesc. Te las pe tine să rămâi cu monosprânceana, unghiile roase, părul neîngrijit şi pedichiura neadecvată, dar măcar nu eşti gay. Încă ceva, probabil te va face un bărbat, dar nu în sensul bun.

Ce nu înţelege multă lume este că o îngrijire adecvată înseamnă şi igienă.

Vei spune în continuare nu îngrijirii?

sursa foto: life123.com

11 thoughts on “Concluzii despre îngrijirea personală

 1. Gaby spune:

  niciodata! Ingrijirea e cea mai importanta:D. Bine punctat Laci.

 2. MMPeda spune:

  Well done !

 3. razvannn spune:

  Lasă-i pe ei în lumea lor . Crezi că eu ştiu măcar de existenţa aşa zişilor experţi ? .. ca să nu mai spun cât de mult mă interesează părerea lor .

  Referitor la articol, te rog să reformulezi fraza unde ai menţionat despre Gett’s şi Str8, de asemenea şi cea care urmează . Sunt compuse anapoda.

 4. nick spune:

  Nu cred ca vreun om rational ar spune ca barbatii gay se ingrijesc.Aici exagerezi.Cred ca multi au comentat la articoele despre epilat si pensat.Nu e nimic in neregula daca te pensezi sau daca iti scurtezi parul de pe picioare,dar sa nu o dai in extrem.Am avut destule discutii cu fete din diferite medii si clase sociale ca sa spun asa,dar niciuna nu parea incantata de sprancenele subtiri si arcuite la barbati,si nici de picioarele epilate,daca singurul sport pe care-l practici e shoppingul.Directia asta exagerata in care o iau multi barbati a fost foarte blamata aici din ce imi aduc aminte,nu articolele care se refereau la ingrijirea minimala care ar trebui sa preocupe orice om.Daca ai monospranceana e indicat sa te pensezi,daca ai par inestetic de mare pe picoare e indicat sa il scurtezi,nu sa-l epilezi.O masina de tuns parul corporal e abosult necesara oricarui barbat,mai ales cele cu functii multiple pentru detalii,par din nas si din urechi despre care nu stiu daca ai scris,dar si acela e la fel de inestetic ca si monospranceana sau parul de pe piept in stilul lui Austin Powers.

 5. Kovacs Alex spune:

  Eu spun pro la cat mai multe articole despre ingrijire personala.

 6. Laci spune:

  @ Razvannn Mersi am rezolvat.

  @ Nick Nu exagerez cu nimic. Exagereaza cei care care zic ca daca iti faci manichiura esti pe invers.

 7. Andrei2 spune:

  @Nick – mi-ai luat cuvintele din gura!

 8. razvannn spune:

  @Nick
  Din câte ştiu eu, nu s-a scris nici un articol despre epilat . Iar la pensat au comentat majoritatea din ăştia care „pozează” în masculi pur-sânge .

 9. razvan spune:

  Ingrijirea personala este mult mai importanta , poti sa ai tu hainele cele mai scumpe , daca ai monospranceana si jeg sub unghii esti de 2 lei.

  Eu personal n-am nevoie de pensare pt ca in mod natural imi cresc foarte frumos(toata lumea ma intreaba daca ma pensez totusi) , in schimb la manichiura am o mica reticenta.Parerea mea e ca un barbat trebuie sa aiba unghiile taiate , curate , pielitele la fel taiate , dar nu unghii date cu lac…

 10. oOvidiu spune:

  Foarte bine zis!

 11. vikkktor spune:

  calea de mijloc…trebuie sa iesi de la frizer fara sa se vada ca esti tuns proaspat, trebuie sa te pensezi fara sa se vada, trebuie sa iti scurtezi parul corporal, daca simti nevoia, fara sa te epilezi total, taie-ti unghile dar nu le da cu lac sclipicios…din pacate observ tot mai multi adolescenti care sunt excesiv pensati, ridicol chiar, cu haine mai mult decat mulate, etc…daca sunt gay, e treaba lor, daca nu sunt, atunci sunt ridicoli…cei mai haiosi sunt tiganii cu lanturi si capete de zimbrii, cam la 120 kg, pensati mai rau ca o cantareata de muzica populara de pe vremuri..alea aveau cate un fir deasupra ochilor pe timpuri…ciorile astea sunt dementiale…ciori pensate…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *