Croitor specializat în retușuri în București

Am niște prieteni în capitală care vor să-și facă modificări la unele haine și au nevoie de croitor specializat în retușuri în București.

Din păcate nu prea au avut tangențe cu astfel de situații și nu știu de unde să înceapă. Apelez la voi, pentru că sunteți singurii care îmi puteți recomanda croitori de calitate. Astfel, mă puteți ajuta cu niște croitori care lucrează bine când vine vorba de scurtat, strâmtat, etc la haine?

Croitor specializat în retușuri în București

Aș dori cu adresa și numărul de telefon dacă se poate în secțiunea comentarii.

Related Posts

17 thoughts on “Croitor specializat în retușuri în București

 1. a spune:

  Tudor Personal Tailor,A. Buzatu sunt o gramada

 2. Laci spune:

  @A Intre ceea ce am cerut si ce mi-ai dat este o diferenta mare. Am nevoie de croitori la care poti modifca o haina nu sa ti-o faci de la zero.

 3. Crossbone spune:

  si sa nu uitam ca ar fi de preferat croitori care sa nu-ti ia si pielea de pe tine

 4. roby spune:

  https://www.retouche.ro/
  Puteti incerca aici.Preturi mici si rezultate pe masura.

  1. das spune:

   Scurtat pantaloni 20-35 lei inseamna putin? O fi mare lucru sa faci un tiv…

 5. a spune:

  atunci poti incerca la Musca,dar nu pentru costume,camasi…doar jeansi

 6. razvan sr spune:

  Am modificat o data un costum la o croitorie&spalatorie din AFI Cotroceni, undeva la parter in zona caselor de marcat ale hypermarketului din interiorul mall-ului. Au lucrat bine. Ulterior a modificat si prietena mea o rochie destul de complicata tot acolo.
  Daca lucrarea nu e prea complexa ti-o poate face in 10 minute.

 7. Bogdan spune:

  Croitorul recomandat de domnideromania.ro este dl. Mirea, care are atelierul langa Piata Rosetti, str. Radu Cristian colt cu str. Caimatei. Preturile sunt mai ridicate ca in alte parti dar rezultatele sunt pe masura. In plus, contactul cu un om ca dumnealui nu poate fi decat benefic, nu e genul de croitor caruia sa-i specificati ca lungimea manecii sacoului trebuie sa fie mai mica, cu alte cuvinte nu e doar un simplu taietor.

  A doua oara cand am fost la dumnealui m-a apostrofat parinteste ca ma imbrac prea subtire pentru vremea de afara :)

 8. Laci spune:

  @Roby Ai incercat serviciile lor?

  @Razvan Sr si Bogdan Va multumesc pentru recomandari mai ales ca le-ati incercat.

 9. Adrian spune:

  Eu mi-am facut un sacou de mire si cateva modificari la pantaloni si blugi la un atelier de croitorie de pe Dudesti. Era undeva in spate la mall Onebeat parca se chema.

  Sacoul a fost (cu materiale) 500 lei si modificarile la pantaloni vreo 20-30 de lei.

 10. Croitoria WIND, din Afi Palace Cotroceni ( langa punctul de facturare Auchan), realizeaza toate modificarile pentru imbracaminte. / Creative Image Alterations. All kind of alterations for ladies & men.

  1. Matei Cristi spune:

   Nu recomand asa ceva. Am fost recent si pentru in stramtat si scurtat pantaloni practica preturi exorbitate, nota de plata fiind de 150 lei. Unde in Bucuresti aceste servicii costa in jur de 40 lei.

 11. Dragos spune:

  Pentru modificari sau retusuri haine va recomand cu drag un atelier de croitorie din Bucuresti situat in sectorul 1, in zona pietei Dorobanti. Sunt cu adevarat priceputi mai ales pe partea de modificari sacouri, pantaloni si camasi. Au investit in utilaje si au un colectiv pe masura. Puteti intra pe http://www.retoucherie.ro

 12. Constantinescu Burlacu spune:

  Din intamplare am vazut aceasta postare despre acest croitor Mirea.

  Vreau sa sfatuiesc pe oricine vrea sa se duca la acest domn sa nu o faca. Omul este un croitor mediocru, pentru banii pe care ii cere.
  Am dus la el cateva articole vestimentare, apoi m am dus sa le probez si sa le iau. Cu exceptia a doar 2 articole vestimentare omul nu a putut sa mi le faca pe masura mea, apoi tighele trase aiurea, numai drepte nu erau, ate lasate sa atarne…
  Parerea mea este ca omul este mai mult un tepar decat un croitor profesionist
  Sunt convins ca in Bucuresti sunt si alti croitori care nu percep preturi asa mari si livreaza produsele asa cum trebuie, pe masura clientului.

  1. Laci spune:

   Mersi pentru feedback.

  2. Sofia spune:

   Tot „din întâmplare” merg de ani de zile la acest croitor, la care apelez pentru întreaga familie. Suntem extrem de mulțumiți. Este un adevărat profesionist atât pentru croitoria de barbati, cât și femei ( inclusiv copii). Puteți apela cu încredere. Personal am făcut sute de recomandări și toti au fost extrem de mulțumiți. Comentariile rautaciose, cred că vin din partea invidioșilor.

 13. Sofia spune:

  Și eu îl recomand pe domnul Mirea, atât pentru retușuri bărbătești, cât și pentru femei! Este profesionist! Mergeți cu toată increderea! Experiența de peste 50 de ani își spune cuvântul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *