Cum Să Alegi Și Să Porți Cămașa Potrivită În Funcție De Context

Aș putea spune că ar trebui să știi cum să porți cămașa potrivită. Adică în funcție de ceea ce se întâmplă în viața ta să știi ce fel de cămășa trebuie să ai. Motivul este unul cât de simplu posibil. Avem o varietate atât de largă de cămăși încât este aproape imposibil ca niciun bărbat să nu-și găsească ceva. Sunt cămăși pentru aproape orice conformație și context.

Cum să porți cămașa potrivită

1.Cămașa cu guler tunică

Acest tip de cămașă este ideală pentru bărbații care își doresc ceva lejer, cu un aspect casual și nu poartă cravată. Indiferent de cât de formal ne îmbrăcăm ne vom dori la un moment dat ceva mai casual.

Îmi place această cămașă din bumbac în mod special pentru că:

-îmi oferă posibilitatea de a purta o eșarfă

-deși este o cămașă, parcă aș purta un tricou cu mânecă, foarte subțire

-cele două buzunare din partea din față care accentuează aspectul casual al ținutei

– un detaliu foarte important al cămășii pe care îl apreciez este că se poate transforma în ceva cu mânecă scurtă, în urma rulării și a prinderii materialului, adunat, pe o găică interioară care se prinde de un nasture.

Cămașa cu guler tunică se mai poate asorta atât la pantaloni scurți, precum și la un costum de in sau unul formal pentru a crea un contrast între stiluri. În imaginea principală, din cadrul acestui articol poți observa asortarea pe care am făcut-o la pantalonii din denim.

În ținuta de mai jos, am ales aceeași cămașă cu guler tunică, dar pe altă nuanță pe care am asortat-o la pantalonii chino rulați.

Sau am ales să o port într-o ținută ținută smart casual, pentru a putea observa versatilitatea ei. Albastrul e o nuanță care arată foarte bine asortată cu bejul. Iar din acest motiv cel puțin, în sezoanele călduroase aș profita la maxim de acest tip de asortare.

2. Cămașa în dungi.

Meyer Wegener Tinuta Simpla De Vara Camasa Colorata Stil Masculin

Sunt mulți bărbați care se încadrează perfect pentru a purta această cămașă în dungi. Este ideală pentru a atrage atenția asupra feței. Te poți folosi fie de contrastul pe care îl poți face cu pantalonii, fie de dungile verticale prezente. La fel ca în cazul cămășilor de mai sus, aceasta vine la pachet cu sistemul de prindere tip roll-up cu nasture. Astfel, când îți este prea cald îți poți rula mânecile cămășii și să le prinzi prin intermediul acestui nasture. Practic, nu văd niciun motiv pentru care nu ai purta o astfel de cămașă.

3. Cum să porți cămașa potrivită cu imprimeu

Camasa Cu Imprimeu Meyer Wegener Stil Masculin

Dacă vrei să ieși în evidență, prin intermediul cămășii, alege una cu imprimeu în locul celei uni. Iar, la alegere, poți să o porți sau nu cu o cravată. În acești ani, am observat două tipuri de ținute care funcționează: cele simple și cele care ies din tiparul obișnuit. Ținutele care au în componență haine cu imprimeu sunt mai apreciate.

4. Cum să porți cămașa potrivită retro

Pentru mine această cămașă reprezintă dragoste la prima vedere. Elementele care m-au atras la aceasta sunt dungile multicolore, înguste și late și cu aspect retro. Cămașa este din poplin și se simte bine pe piele. La fel ca în cazul cămășilor de mai sus, aceasta vine la pachet cu sistemul de prindere tip roll-up cu nasture.

Datorită acestor dungi îți mărești considerabil posibilitatea de asortare și, în plus, creează iluzia de alungire, părând să adauge câțiva cm la înălțime. 

Meyer Wegener Tinuta De Vara Stil Masculin

În cazul de față, port o ținută confortabilă potrivită pentru evenimente, locul de muncă și o ieșire în oraș.

Sau mai ai varianta în care o poți purta cu un sacou. Datorită faptului că se regăsesc multe dintre nuanțe atât pe cămașă, precum și pe sacou, piesele se combină armonios.

Această multitudine de cămăși pe care le-am purtat se găsesc la Meyer W. Wegener.

Cum arată cămașa ideală în cazul tău?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *