pensat cu ața

Ai mai fost pensat cu ața? Până-n prezent nici eu. Am încercat acest serviciu pentru a ieși din zona de confort. Îmi doresc să aflu cât mai multe informații pe care să le expun aici și în același timp să testez lucruri noi. Precum pensat cu ața. Am auzit de această procedură cu ceva timp la urmă. Era o știre la TV cu o româncă care pensa vedetele din străinătate cu ața. Mi s-a părut ciudat, dar și interesant în același timp. Nu știu dacă ai experimentat senzația, dar atunci când auzi o anumită informație, parcă devine mai vizibilă și te urmărește peste tot. Cel puțin așa a fost în cazul meu. Eram foarte curios să văd ce presupune acest serviciu. 

Cum am fost pensat cu ața

Am ajuns cu câteva minute înainte de programare la GETT`S Men pe Calea Floreasca, nr 111-113,  București. Timp suficient de a discuta cu persoana care urma să mă „tortureze”.  Astfel, l-am cunoscut pe Muhamed care e specializat pe acest tip de pensat cu ața. Muhamed mi-a povestit că această tehnică provine de la popoarele arabe și că e o tehnică transmisă dintr-o generație în alta. După care m-am așezat frumos pe scaun și am așteptat momentul. A rupt o bucată de ață mai groasă și a început procedura. Ca nivel al suportabilității din punct de vedere al durerii nu se poate compara cu ceara sau penseta. Ultimele două tehnici sunt mai suportabile din punctul meu de vedede.

Avantajul acestei tehnici de pensat cu ața este că totul decurge mai repede. Pentru că prin această tehnică se pot înlătura mai multe fire deodată dacă e să comparăm cu penseta. Cu ceara sunt discuții fie e sănătos, fie nu e. Dacă îți faci cu ceară deasupra pleoapei riști cu timpul să îți slăbească acel mușchi și presupun că nu îți dorești să ai sprâncene „căzute”. Cea mai sigură variantă e să îți faci deasupra sprâncenei. Dar desigur sunt și alte argumente pro și contra.

Un alt avantaj al acestei tehnici este că se scoate firul cu rădăcină ceea ce este mai eficient decât pensat sau folositul cerii.  Într-adevăr am avut fruntea roșie  în timpul acestei intervenții, dar a această roșeață a dispărut repede. Dacă e să mai încerc? Desigur! Păcat că nu au și în Cluj acest serviciu.

Dacă vrei să încerci pensatul cu ața îți recomand să treci pe la GETT`S Men pe Calea Floreasca, nr 111-113,  București. În plus, poți încerca și alte servicii la saloanele GETT`S ce țin de partea de îngrijire.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *