Manichiura

Faptul că un bărbat îngrijit este mult mai atrăgător nu mai este un secret. În 2011 am făcut câteva articole despre partea de îngrijire pentru bărbați. Deși am fost criticat se pare că majoritatea bărbaților au înțeles mesajul. Tot în același an am fost invitat să testez serviciile de îngrijire de la Gett’s. Iar în acest am reluat experiența la Gett’s Iulius Mall din Cluj Napoca.

Am mai tratat acest subiect despre cât de important este pentru un bărbat ca să fie de fiecare dată îngrijit. Dacă e să alegem între haine și îngrijire pe primul loc vine îngrijirea după care felul în care ești îmbrăcat. Majoritarea femeilor se simt atrase faţă de astfel de bărbaţi şi în primele secunde atenţia este îndreaptă asupra feței după care a mâinilor. 

Manichiura pentru bărbați la salonul Getts

Vreau să încep prin a-ţi spune că este o diferenţă între felul în care te îngrijeşti acasă şi la un salon specializat. Chiar dacă am prins dexteritate la tăiatul unghiilor câteodată am impresia că am două mâini stângi. Când merg la salon una dintre primele întrebări pe care le adresez este: “câți bărbați apelează la acest serviciu?” de regulă răspunsul este că atenția la detalii ale bărbatului este în creștere. La fel a fost și-n cazul hainelor. A fost o perioadă până, bărbații, au făcut pasul de a trece de la hainele terne la ce care îi complimentează.

La Gett’s primul pas a fost o curăţare a mâinilor. În acest pas, s-a aplicat un gel special pentru înmuierea cuticulelor ca acestea să poată fi îndepărtate mai ușor şi să dea o imagine mai estetică. Aici depinde de fiecare bărbat cât de mult rezistă pentru a i se tăia cât mai mult din cuticule.

De exemplu în 2011 mi s-a aplicat un gel special pentru unghii având rolul de hidratare. De aceasta dată nu s-a mai aplicat.  Aici e discutabil pentru fiecare bărbat dacă se simte sau nu confortabil cu această procedură. 

Având unghiile scurte s-a mers pe varianta de pilire a unghiilor pentru a oferi o formă rotunjită. În funcție de cât de mari sunt acestea se alege taierea după care pilirea acestora.

După ce s-a îndepărtat cuticula şi s-a dat o formă cât mai naturală unghiei, s-a efectuat un masaj al mâinilor cu o cremă hidratantă. În trecut mi s-a aplicat un lac special pentru bărbaţi(care nu luceşte foarte tare) care dă un tonus de sănătate unghiei. De această dată nu am beneficiat acest tratament.

Eu am fost la salonul Gett’s de la Iulius Mall de la etajul 1 din Cluj Napoca de la lângă casino, dar dacă eşti din Bucureşti poţi trece şi pe aici.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *