Arată-ne cum te îmbraci pentru un interviu și poți câștiga un outfit în valoare de 800 de lei

VIVO! Cluj-Napoca îți oferă șansa de a câștiga o ținută în valoare de 800 lei doar prin felul tău prin care te îmbraci pentru interviu.

Cum te îmbraci pentru un interviu pentru a câștiga un outfit

Pentru a intra în concurs, trebuie să îți creezi o ținută conform temei săptămânale, din magazinele partenere, să îți faci o fotografie, să o postezi în mod public pe pagina personală de Facebook sau Instagram, alături de hastag-ul săptămânal sau cel de concurs – #OUTFITVIVO și să menționezi magazinele din care ai realizat ținuta. Pentru a participa nu trebuie să cumperi articolele vestimentare care intră în concurs, ci trebuie doar să le probezi.

La finalul fiecărei săptămâni, se vor desemna câștigătorii unei ținute feminine și a unei ținute masculine în valoare de 800 lei fiecare, în urma votului juriului format din mine, Ioana Chișiu și un reprezentant VIVO! Cluj-Napoca.

Săptămâna IV: 27 martie-2 aprilie Temă – Job Interview.  Hashtag-ul săptămânii: #OUTFITVIVOJOB

Ai la dispoziție 30 de magazine partenere din care îți pot alege articolele vestimentare: Aldo, Andu, Anna Lafaet, Benvenuti, Bigotti, Bugatti, C&A, Caramel, Decathlon, Gant, Geox, Hervis, IQ Shop, Jolidon, Kenvelo, Lacoste, Lee Cooper, Levi’s, Mohito, Otter, Piazza Italia, Reserved, Roma Jewelry&Accessories, Salamander, Steilmann, Takko, Timeout, Tom Tailor, Top Sellers, Torry.

Tema acestei săptămâni este Job Interview.

Regulamentul se poate vedea aici.

Baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *