Cum ne formăm propriul stil

Pentru a ne forma propriul stil, trebuie să facem multe experimente. Alegerea stilului nu are la bază întotdeauna reguli vestimentare bătute-n cuie pe care trebuie să le urmăm cu sfințenie. Pentru că suntem diferiți ca și personalitate, construcția  corpului și la gusturi. Putem alege să facem parte dintr-o mulțime cu un stil identic cu al celorlalți, bineînțeles. Dar atunci unde e amprenta noastră?

Cum să ne formăm propriul stil

Uneori trebuie să avem curajul de ieși din anumite tipare sau valori băgate pe gât de anumite persoane care văd în stilul propriu un model de urmat pentru ceilalți. Un bărbat trebuie să aibă suficientă personalitate pentru a putea ieși din tipare și să-și asume rolul de a fi elegant și îndrăzneț în același timp. De obicei, modul în care ne îmbrăcăm nu are la bază numai aspecte vestimetare ale personalității. Cu toții trecem zilnic prin situații mai mult sau mai puțin dificile, care ne formeză, ne fac să răspundem într-un anume fel.

Altfel spus, suntem o sumă de reacții la mediul înconjurător. Desigur, nu toți avem aceeași personalitate și nu toți reacționăm în același mod. Aici intervine propria noastră amprentă. Suntem admirați, suntem criticați, putem fi orice.

Cine a avut vreodată curajul să-și asume un propriul stil vestimentar ce depășea barierele clasice, probabil că a observat în scurt timp și alții care apăreau pe stradă îmbrăcați la fel sau… cu părul aranjat în același mod. Coincidență sau nu, tot timpul se întâmplă asta. Când luăm decizia de a fi altfel decât ceilalți, originali, părerile vor fi împărțite. Criticile din parte bărbaților, care nu agreează propriul tău stil, nu vor întâzia să apară. Dar… cei care au primele reacții negative, știu ceva despre stil? Cu sigurață nu.

Fiți unici, fiți originali cât se poate, încălcând tiparele, nu regulile elementare.

Cum crezi că trebuie să formăm propriul stil?

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *