Louis Purple Timisoara

Poziționată într-o zonă cu tradiție în industria confecțiilor, prima fabrică din România a grupului Formens producea primul său costum în anul 1999 iar compania avea să devină lider pe piața franceză a costumelor bărbătești în doar câțiva ani. Încrederea astfel dobândită, susținută de tradiția și experiența echipei de croitori alimentează dorința unei noi provocări.

Inaugurarea Louis Purple la Iulius Mall Timișoara

Această provocare a venit pentru Formens odată cu decizia de a crea produse considerate de majoritatea ca fiind exclusiviste.

Astfel că, în 2015, sub brand-ul Louis Purple, Formens lansează THE TAILORING REVOLUTION.

Louis Purple Timisoara
Louis Purple la Iulius Mall Timișoara

Deschiderea magazinului Louis Purple în Timișoara

Strategia prin care Louis Purple și-a propus să ofere costume de cea mai bună calitate la prețuri corecte va fi implementată prin dezvoltarea unui lanț de magazine care să funcționeze după un sistem de retail inovator. După București și Iași, un magazin Louis Purple a fost inaugurat vineri, 6 martie, în Iulius Mall Timișoara, etaj 1.

Timpul bărbatului modern este prețios, de aceea, cei mai buni stiliști Louis Purple au selectat cele mai potrivite produse, pentru a oferi ținute complete, adaptate oricărei nevoi vestimentare.

_MTF1816
Louis Purple la Iulius Mall Timișoara

Prin ambiția de a fi primul, urmând o cale care să ofere doar avantaje și din respectul pe care îl acordă timpului fiecărui client, Louis Purple aduce inovațiile viitorului în contemporan. Folosind ultima tehnologie de scanare 3D a întregului corp, procesul de măsurare a clientului se reduce de la 30 de minute la 5 minute.

Fiecare dimensiune este stocată în sistemul informatic integrat, generându-se astfel profile digitale pentru fiecare client. Indiferent dacă va achiziționa un costum ready to wear sau Made to measure, acesta își va putea lua întotdeauna o ținută potrivită, cu ușurință.

_MTF2134
Louis Purple la Iulius Mall Timișoara

Gama de produse ready to wear Louis Purple include atât articole din gama business sau smart casual cât și atât de necesarele ținute de ceremonie, gata de a fi purtate direct din magazin, într-o varietate excepțională.

Zona de Made to measure a magazinului va oferi clientului sofisticat exact ceea ce căuta de foarte mult timp. Posibilitatea de a-și exprima stilul exact așa cum își dorește.

Parteneriatele pe termen lung stabilite cu țesătorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis, Reda sau Dormeuil, oferă posibilitatea de a oferi clienților țesături premium la prețuri accesibile. Acesta are la dispoziție peste 18 000 de combinații cu posibilitatea de a alege de la țesătură, croială, tip de rever și buzunare, până la butoniere și nasturi, detalii care împreună fac unică fiecare piesă din garderobă.

Următorul magazin pe listă este Cluj Napoca.

v3-Look-1-ceremony_2-525x700
Louis Purple la Iulius Mall Timișoara

3 thoughts on “Inaugurarea Louis Purple la Iulius Mall Timișoara

  1. Balla Peter spune:

    La cluj cand se deschide?

  2. baiatul meu si-a luat un costum din Timisoara,am fost placut surprinsi de magazinul dv., de consultantul vestimentar, va multumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *