Cum să utilizezi StilMasculin.ro

Problema cu care se confruntau generațiile anterioare era lipsa informației. Doar cei privilegiați aveau acces la informație de calitate, și nici chiar cei mai înstăriți nu se puteau bucura de orice informație își doreau. Astăzi, suntem la un click distanță de tot ceea ce ne interesează. În momentul în care vrei o informație, indiferent de domeniu, în câteva secunde îți este afișată pe ecran și ți-o poți însuși.

Cum să utilizezi StilMasculin.ro

Problema cu care ne confruntăm noi, e aceea a supra-informării. Suntem bombardați cu informație din toate părțile, și nu reușim să asimilăm decât o parte mică, și aceea poate, inutilă pentru noi, pentru că suntem distrași de la esențial. De aceea e important să fim atenți, și să știm să pescuim ceea ce ne interesează, din oceanul de informații în care navigăm.

Încă de la debutul Stil Masculin, Laci a muncit mult și a postat articole de calitate, foarte folositoare pentru bărbații din România. Pe masură ce au trecut anii, blogul a devenit din ce în ce mai cunoscut și mai apreciat, iar articolele au continuat să apară, scrise cu grijă și pricepere de către Laci. După mulți ani de muncă, acesta a decis că e timpul să facă o schimbare, și să-și mărească echipa. Astfel, au aparut persoane noi, cu idei noi, și cu ele, articole noi, la fel de folositoare ca și până acum.

Laci e extrem de atent la conținutul fiecărui articol ce îi este prezentat pentru publicare, și nu îi da permisiunea de a trece în online decât dacă consideră că e un articol ce poate veni în sprijinul bărbaților din România. E știut de mult faptul că cea mai bună metodă de a învăța, e practica. Fie că esti fan al paginii, fie că tocmai ai descoperit-o, nu pica în capcana suprainformării. Pentru că citim articol peste articol și avem impresia că știm de toate, dar când deschidem dulapul nu știm cu ce să ne îmbrăcăm. Din acest motiv trebuie să știi cum să utilizezi StilMasculin.ro

O rețetă sigură spre succes e să iei fiecare articol ce ți se pare interesant în parte, și după ce termini de lecturat, să pui imediat în practică. De exemplu, este un articol pe blog despre combinația de culori gri-maro-bleumarin. Acum că ai citit și ști că aceste culori merg bine împreună, du-te în garderobă și compune-ți o ținută cu aceste culori. Nu te limita doar la a citi, practica te va ajuta mai mult în drumul tău spre succes și dacă vei pune în practică tot ce înveți de pe Stil Masculin, pot să te asigur că vei vedea în oglindă o schimbare radicală, o schimbare în bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *