De Black Friday reduceri la haine de până la -70% pe Answear.ro

De Black Friday pe Answear.ro vei găsi reduceri la haine de până la -70% până în data de 18 noiembrie. În plus, codul STILANSWEAR îți oferă o reducere de 10% la toate produsele deja reduse + 20% reducere la cele cu preț întreg (brand-ul Mango nu face parte din promoție).

Cei care mă urmăriți de câțiva ani știți că sunt adeptul cumpărăturilor inteligente și Black Friday este momentul opurtun de a completa golurile din garderobă.

Ce ținute mi-am luat cu ocazia acestor reduceri de Black Friday de pe Answear.ro

Ținuta 1

Mi-am dorit de mult timp să am în garderobă shacket sau “shirt jacket” care este genială pentru layering și momente casual. În plus, vine cu multe buzunare spațioase atât pe exterior precum și în interior. Această jachetă a fost redusă de la 139.90 de lei la 99.90 de lei pe care o găsești aici.

Am completat ținuta cu chinos și o bluză henley bordo care sunt potrivite cromatic acestui sezon și sunt ușor de asortat la restul pieselor din garderoba. Dacă ai de ales între un tricou și ceva mânecă lungă, în acest sezon, pentru confortul termic mergi pe mâneca lungă. Acest produs a fost redus de la 69.90 de lei la 44.90 de lei pe care îl găsești aici. Iar pantalonii au fost reduși de la 129.90 de lei la 77.90 lei.

Pantofii sport alb sunt potriviți pentru aproape orice ținută. Îi port atât la costum precum și la ținutele casual. Pentru a avea acel accent de toamnă am ales să fie cu talpă maro. În mod evident căciula și jacheta au fost alese să se potrivească cromatic cu talpa încălțămintei. Această încălțăminte a fost 269.90 de lei și acum e 188.90 lei. Căciula a fost 99.90 de lei și s-a redus la 79.90 lei.

Întreaga ținută a fost 491.5 lei iar dacă aplici codul STILANSWEAR mai beneficiezi de încă o reducere de 10%.

Ținuta 2

De Black Friday reduceri la haine de până la -70% pe Answear.ro

Am păstrat același ton cromatic de toamnă și am ales piese pe care nu le aveam în garderoba mea. De obicei când îmi aleg o piesă vestimentară merg pe două principii: fie e o piesă pe care o pot adapta ușor în garderoba mea, fie e ceva care mă provoacă să fac noi combinații și mă scoate din zona de confort.

Jacheta din denim e una dintre cele mai versatile piese pe care le poți avea în garderoba ta. Deși am jacheta din denim în mai multe nuanțe am decis că e cazul să mai adaug încă una în portofoliu. Această jachetă, pe care am ales-o, poate fi gri sau bej în funcție de cum bate lumina pe ea. Se poate asorta la diverse nuanțe tomnatice precum și la negru. Jacheta a fost 139,90 lei și acum e 99.90 lei.

Puloverul și pantalonii chino i-am ales în nuanța măsliniu pentru a putea crea multe ținute militărești. În plus, acești pantaloni îi pot asorta la bluza henley și puloverul la pantalonii bordo de la ținuta 1. Pantalonii au fost 279.90 lei și acum sunt 69.90 lei. Puloverul a fost 129.90 lei și acum este 79.90 lei pe care îl găsești aici.

În timp ce scanam site-ul, am mai dat peste o pereche de încălțăminte albă și mi-am dat seama că am stat de fiecare dată prost la acest capitol. Datorită versatilității lor port încălțămintea albă cât de des posibil. Din păcate aveam doar o pereche și cu această ocazie am rezolvat problema. Această pereche a fost 309.90 lei și acum e redusă la 159.90 lei pe care o găsești aici.

Întreaga ținută a fost 409.6 lei iar dacă aplici codul STILANSWEAR mai beneficiezi de încă o reducere de 10%.

Ce fel reduceri bune ai găsit de Black Friday de pe Answear.ro ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *