Related Posts

14 thoughts on “Despre batista de buzunar

 1. Pantera spune:

  Clear enough!…am peste 20-22 de batiste de buzunar dar niciodata nu stiu pe care sa o port!…intotdeauna iau 4-5 din ele si le tot schimb sa vad care s-ar potrivi mai bine!…Bine zis”e ceva de care sa uiti ca o porti”…

 2. Laci spune:

  @Pantera La mine este destul de dificil pentru ca am prea putine batiste de buzunar si aproape ca se asorteaza cu majoritatea cravatelor.

  Ar trebui sa ajung la numarul tau de batiste pentru a putea purta impreuna cu aproape orice cravata.

 3. vikkktor spune:

  din pacate in ziua de azi, batista s-a redus la vulgarul pachet de servetele…pacat…si mai este ceva, NICIODATA sa nu purtati batiste cu imprimeul la fel ca al cravatei sau papionului…

 4. KenZen spune:

  daca paltonul are buzunar pentru batista si sub el am un sacou, de asemenea cu buzunar de batista, se preteaza sa port 2 batiste de buzunar?

 5. Laci spune:

  @Kenzen Iti multumesc de intrebare. Recomandarea mea este sa porti doar o singura batista de buzunar. Dupa ce-ti dai haina jos, o poti pune la sacou.

 6. KenZen spune:

  Laci, mersi de raspuns. E o abordare buna!O zi faina

 7. Eduard spune:

  Cred ca in ziua de astazi batista de buzunar este unul dintre cele mai subestimate accesorii pentru barbati.

 8. KenZen spune:

  @EDUARD: sunt de acord cu tine, si de aceea cei care il pun in evidenta(accesoriul) au numai de castigat.

 9. Florin spune:

  Salut, Laci, am o intrebare si m-am gandit sa apelez la tine. Tocmai mi-am cumparat costum pt banchetul de clasa a 12-a. Costumul e negru, mi-am mai luat si o cravata slim neagra si camasa alba cu mansete, iar butonii sunt negri pt ca desi as fi vrut unii mai speciali, colorati, nu am gasit nimic care sa imi placa (si sa se incadreze si in bugetul meu, bineinteles), asa ca i-am pastrat pe cei negri, pe care i-am primit odata cu camasa. Batista de buzunar nu am gasit separat, asa ca am luat de la o vecina material, o bucata alba si alta crem. Intrebarea ar fi ce batista din cele 2 sa port, sau ar trebui sa imi caut alta colorata, eventual?

 10. Laci spune:

  @Florin Poti purta batista alba. Din ce ai zis in mai ai buget alocat si nu vad cum ai mai putea schimba cravata.

 11. Florin spune:

  Mersi de raspuns. Probabil ca voi purta batista alba de data asta, iar cu alta ocazie, daca imi va permite bugetul, o sa ma joc mai mult cu accesoriile.

 12. Pantera spune:

  Referitor la batiste e foarte usor sa va faceti la croitor!…are si Laci cateva modele superbe..

 13. razvannn spune:

  Prin ce magazine se găsesc materiale pentru a-ţi confecţiona batiste, pentru a-ţi personaliza gulerele jachetelor, etc. ?

 14. kata spune:

  @Razvannn

  La magazine textile,stofa si tesaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *