Despre experiența pe care am avut-o Pitti Uomo 95

Au fost șanse de 90% ca această experiența Pitti Uomo 95 să nu se întâmple. De la BlackFriday și până la finalul anului am avut foarte multe proiecte pe care a trebuit să le finalizez. Fiind concentrat pe aceste proiecte nu am mai reușit să îmi aloc timp pentru mine și pentru proiectul Pitti Uomo.

Despre experiența Pitti Uomo 95

Dar totul s-a schimbat în ultima secundă. Crama Jelna a crezut în proiectul meu și astfel a susținut prezența mea la Pitti Uomo. Mi-am luat biletele de avion și cazarea înainte cu o săptămână de târg. Drept urmare, am reușit să ajung la a unsprezecea participare consecutivă la Pitti Uomo.

În aceea perioadă multe persoane m-au încurajat să continui acest proiect și să încerc să nu fac această întrerupere. M-au sprijinit în acest demers și niște parteneri mai vechi precum The Urban Ties (care au fost alături de mine de la prima participare la Pitti Uomo) și Men’s Cave.

Această ediție a venit și cu o nouă provocare. Mi s-a schimbat stilul de lucru și tipul de proiect pe care l-am făcut la Pitti Uomo. Nu știu cum sunteți voi când aveți de scris diverse texte, dar parcă eu nu mă simt la fel de creativ de fiecare dată. De această dată am început să scriu la aeroport de pe tejgheaua unei cafenele. Să fiu sincer voiam să beau o cafea de la un barista pe care-l cunoșteam din vedere. Și pe lângă cafeaua în sine parcă altcumva vine inspirația când ai o companie plăcută lângă tine. În plus, de când m-am mutat al Cluj Hub nu prea am scris din cafenele. Parcă îmi era dor.

Am ajuns în Florența luni după amiază, iar Pitti Uomo începea marțea. Așa că m-am cazat, am mâncat o pizza și am așteptat coletul de la Men’s Cave. Este prima ediția la care am primit hainele fără să le probez. Să nu mai menționez faptul că nu aveam tivul la pantaloni făcut. Am adus niște haine cu mine pentru a avea o siguranță în caz de ceva.

Mai târziu m-am întâlnit cu Vladimir și am luat Florența la pas. Un magazin pe care îl frecventez de fiecare dată în Florența este Gutteridge. De regulă prind sezonul reducerilor și îmi cumpăr câte o pălărie.

Un prieten mi-a recomandat să mă duc într-un secret cocktail Bar Rasputin. Atmosfera a fost una de ani ’20-’30 combinată cu un laborator de alchimist datorită ustensilelor pe care le foloseau. Pe contul lor de Instagram vei găsi mai multe fotografii interesante.

Despre experiența pe care am avut-o Pitti Uomo 95
Despre experiența Pitti Uomo 95

Am schimbat locația pentru a ne întâlni cu niște prieteni. Iar următorul pas natural a fost: unde mergem în continuare? Am ajuns în localul meu preferat din Firenze Odeon. Acolo am scos din rucsac sticla de Jelna pe care am împărțit-o cu prietenii mei de la Odeon.

Deși e o cramă nouă s-au știut impune prin acest design al sticlei și mai ales că e o ediție limitată. S-au creat 1848 de sticle.

Prin urmare barmanul de Odeon nu a vrut să fie mai prejos și a pus la bătaie alte 2 sticle de vinuri roșii. Și așa a început degustarea.

Jelna si vinuri Italia

În această zi am primit și un mail unde am fost invitat la mic dejun în cadrul unui eveniment alături de Patrick Dempsey actorul principal din Grey’s Anatomy.

Dimineața, pe baza produselor pe care le-am primit de la Men’s Cave și cu ce am adus cu mine, am construit ținuta de mai jos. Mai multe detalii despre ținuta din ziua 1 poți vedea aici.

Pitti Uomo 95
Despre experiența Pitti Uomo 95

Seara am continuat-o cu două evenimente Master of Elegance ( prima mea ediție) și la prietenii mei de la revista Plaza Uomo.

Plaza uomo event
Despre experiența Pitti Uomo 95

Din punctul meu de vedere este una dintre cele mai bune reviste pe care o poți achiziționa despre Stilul Masculin. Cunosc o parte din echipă și îți garantez că e un conținut de calitate.

Am încheiat seara în cea mai ciudată locație posibilă din câte am fost până acum The Student Hotel.

https://www.instagram.com/p/Bqunpe9FDA2/

E o combinație dintre un bar, hub, restaurant, magazin de viniluri, club, hotel, sala de fitness, piscina, sala de jocuri, magazin de biciclete, rooftop, magazin de haine și multe alte pe care am renunțat să le mai număr.

Următoarea zi am început-o improvizând un tiv la pantaloni. Am ales o ținută puțin mai clasică având în vedere că am fost invitat la evenimentul lui Patrick Dempsey.

https://www.instagram.com/p/BsbKvPkHnPC/

După care am trecut pe la Pitti Uomo, niște fotografii și continuat cu munca la centrul de presă. Și am degustat restul de vin roșu la Ponte Vecchio.

https://www.instagram.com/p/BshvcOLnoqq/

Despre ziua 2 poți citi mai multe aici.

În ziua 3 am ales să mă îmbrac ceva mai atipic față de edițiile anterioare. Din acest motiv m-am îmbrăcat mai casual și fotografiile le-am făcut la The Student Hotel. Vinul pe care l-am degustat în această zi a fost Sauvignon Blanc – Dealu’ Negru By Jelna în ediție limitată de 9787 sticle.

Despre ziua 3 poți citi mai multe aici.

Mai multe de spre experiența Pitti Uomo 95 poți vedea în clipul de mai jos

Cum ți s-a părut experiența la Pitti Uomo 95 ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *