Moto Retro Cluj Stil Masculin distinguished gentlemans ride

Sâmbătă , 28.09.2019, a avut loc a patra ediție a expoziției Moto Retro Cluj în cadrul zilelor Clujului. Colecționari din toate părțile țării au expus pentru clujeni zeci de modele robuste și rapide, motociclete cu ataș și motorete retro, cel mai “bătrân” exponat fiind din 1945.

Ce exponante poți vizita la Moto Retro Cluj

Moto Retro Cluj

În cadrul evenimentului de sâmbătă s-au putut crea amintiri memorabile cu unele dintre cele mai rare exponate, în restaurarea cărora s-au investit mii de euro. Puțin după ora prânzului, la ora 14:45, convoiul de motociclete retro a pornit într-o defilare prin centrul orașului cu revenire in Parcul Central.

Moto Retro Cluj 1


Cu ataș sau fără, exponatele au fost etalate sâmbătă, 28.09.2019, pe aleea principală din Parcul Central, zona Casino, între orele 11:00 și 18:00. Accesul vizitatorilor a fost gratuit.

Expoziția Moto Retro Cluj este un eveniment care are loc o dată pe an și adună la Cluj modele rare de motociclete și motorete foarte vechi, restaurate la nivel de artă cu multă pasiune. Unii colecționari au investit în restaurare, din pasiune, mii de euro si nopti intregi de truda.

Moto

Evenimentul a promovat de asemenea mobilitatea urbană pe două roți, iar cei interesați au putut afla principalele zece motive pentru care este mai avantajos să te deplasezi cu o motocicletă în traficul urban și nu numai.

Majoritatea vizitatoriilor au primit gratuit stikere tematice și au putut face fotografii memorabile pe “motoreta bunicului”.

Singurul meu regret a fost că Moto Retro Cluj nu s-a putut alinia cu evenimentul DGR care a avut loc duminică în 29.09.2019 în Cluj, dar și în toată lumea.

Evenimentul este organizat de Timotei Câmpean împreună cu Asociația Comunitatea Moto Cluj, Primăria Cluj-Napoca și Centrul de Cultură Urbană Cluj.

În materialul video de mai jos se poate vedea startul paradei

Fotografiile au fost realizate de Puscas Rares.

Cine a mai reușit să viziteze expoziția Moto Retro Cluj ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.