Feeric Fashion Week Sibiu 2021 S-A Încheiat După 5 Zile

A 13-a ediție a Feeric Fashion Week Sibiu 2021 s-a încheiat ieri, după cinci zile ce au readus Sibiul printre marile orașe gazdă pentru săptămâni ale modei. 

Ultima zi a prezentărilor individuale a debutat în curtea fabricii Boromir, gazdă pentru prezentările susținute de Kreep. Agency și Alexandru Florea. Colecția New Talents by Kreep a reunit designeri din Statele Unite, Germania, Belgia, Pakistan și Egipt, fiind stilizată de Sebastian Felix Țopescu, un stilist vizionar, fashion editor la Modic Magazine și 33 Magazine și proaspăt absolvent în direcție artistică la Instituto Europeo di Design din Milano.

Brandurile prezentate de Kreep sunt etice, realizate manual și cu o notă artizanală pe fiecare piesă. Alexandru Floarea a adus în fața publicului colecția Kikimra, o colecție inspirată din imaginea dezolantă a New York-ului în perioada anilor 70-80, reflectată în fotografiile artistului german Miron Zownir. Colecţia nu face parte din „mainstream”, punând în valoare partea neconvenţională, periferică şi extremă a societăţii, dominată de glamour, divertisment şi sentimente false. De altfel, succesul lui Alexandru Floarea a fost subliniat și de premiul câștigat de el în această ediție a Feeric Fashion Week, o bursă oferită de IED la Barcelona, premiu acordat de Landiana, vicepreședintele FFW, în cadrul Galei Feeric.

Feeric Fashion Week Sibiu 2021 s-a încheiat după 5 zile

În salonul VIP de la Cinegold, în Promenada Sibiu, brandul de lenjerie Sethei a prezentat apoi o colecție plină de mister și rafinament. Colecția este inspirată din mitologie și se conturează în jurul liniilor elegante de design, produsele fiind dedicate unui public premium. Piesele sunt realizate din materiale superioare calitativ, cu inserții speciale de motive tradiționale ce urmează o linie sustenabilă de prețuire a valorilor și resurselor locale. Blanche and Brownie a prezentat, apoi, o nouă colecție, o colecție „de grădină”, care nu ține cont de vârstă, exprimată prin culoare și felurite buzunare transpuse în materiale. Prezentarea brandului a avut loc în Piața Huet, prin pasajul care leagă acest spațiu de Piața Mică. 

La lăsarea serii, Feeric Fashion Week Sibiu 2021 a revenit în locul care a consacrat această săptămână a modei printre cele mai creative din lume, în Piața Mică, gazdă pentru Gala Feeric de peste 10 ani încoace. Publicul s-a desfătat cu creațiile a cinci branduri. Lily of the Valley a deschis gala cu o colecție ce sărbătorește feminitatea, inspirată din frumusețea naturii.

Pentru piesele din colecția de rochii de cocktail s-au folosit materiale naturale rafinate și broderii în nuanțe organice, ce oglindesc natura. Invitații au avut ocazia să admire apoi piesele vestimentare din colecția Motion by Olga Mihoc, obiecte ce îmbină stiluri contemporane specifice modului de viață activ al femeii, cu accent pe diferite elemente precum buzunare, gulere, revere, fermoare sau franjuri. Velmoda, brandul creat de Valentina Zeed, a luat naștere în anul 2016. Creatoarea se adresează cu noua ei colecție femeilor moderne, romantice, pline de senzualitate dar și femeilor de afaceri, independente, încrezătoare, gata să cucerească lumea. 

Bisoulovely a completat seria evenimentelor din gală cu prezentarea unei colecții de bijuterii iar seara s-a încheiat cu noua colecție realizată de Inessa Creations Monaco. Colecția Monte Carlo Hills vorbește despre haute couture, cu materiale rafinate presărate cu cristale Swarovski. Cele 15 piese ale colecției sunt inspirate din stilul de viață rafinat al monegascilor.

Feeric Fashion Week Sibiu 2021 s-a încheiat duminică, cu sesiunile dedicate editorialelor foto pentru publicații de specialitate din toate colțurile lumii. 

Feeric Fashion Week Sibiu 2021 are loc între 21 și 25 iulie, la Sibiu. Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu.

Parteneri: Ford, Promenada Sibiu, Cinegold, Boromir, Visit.Sibiu, Beauty One, Școala de șoferi Prima, Buonavista și Modic Magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *