hidratare

O dată cu înaintarea în vârstă pe lângă faptul că organismul nostru suferă modificări trebuie să fim mai atenți la modul în care ne odihnim, mâncăm, facem mișcare, ne îmbrăcăm și ne îngrijim. La primul contact pe care îl ai cu o persoană ești obișnuit să te uiți la fața acesteia. În plus, de ce să nu ai grijă și de acest aspect? Hidratarea te ajută aproape în orice situație. Fie că discutăm de pantofi din piele, organism, față sau păr.

Fața

Din cauza temperaturilor scăzute fața va fi uscată mai ales că primul strat, cel protector, este deshidratat. Putem preveni acest lucru sau îl putem fixa cu ajutorul unei creme hidratante. Stratul superior al pielii e format din celule moarte. Sub acest strat pielea reține apă. Produsul de hidratare are un efect dublu atât de a reține apa în stratul de piele, dar și de a absorbi din exterior.  În plus, previ apariția și adâncirea ridurilor. De ce să duci această povară cu tine dacă o poți preveni. Hidratarea oferă elasticitate pielii și întârzie îmbătrânirea. Pentru cei care au tenul uleios și sunt predispuși la acnee, dar nu folosesc produse de hidratare vor înrăutăți situația. Știi acea senzație când ieși de la duș și te strânge fața? De regulă această senzație apare în urma contactului feței cu apa caldă. Această senzație este de fapt un semnal pe care ți-l transminte organismul deoarece este într-o stare de disconfort. 

Este recomandat să folosești un produs de hidratare și după ce te barbierești. În momentul procedurii pielea se exfoliază. Produsele de hidratare a pielii trebuie folosite de două ori pe săptămână dimineața și seara exact după ce te speli pe față. Anumite produse de hidratare au și factor de protecție care previne uscarea pielii expuse la soare. 

crema de faa hidratanta mr bear family 75 ml

Buze

Atât temperaturile scăzute precum și cele ridicate cauzează uscarea buzelor. Este acea senzația când simți că ți s-au crăpat buzele și te ustură. Poți preveni sau le poți vindeca cu un balsam de buze.

balsam de buze

Păr

La fel cum pielea are nevoie de hidratare aceași nevoie o are și părul. Balsamul de hidratare îți oferă un păr sănătos prevenind senzația de păr uscat, despicat și rupt.  Acest balsam se poate aplica atât de păr, barbă sau mustață. În plus, îi oferă o senzație de luciu, dar și înmoaie firul de păr.

balsam de hidratare pentru par i piele beardbrand spiced citrus 100ml 1

Acest produs ce poate găsi aici.

Sursa foto; aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *