Aranjat Barba Gett'S

Eram cu câteva ore înainte de începerea evenimentului Novembeard de la Loft din 2017. M-am programat pentru aranjat barba și pensat cu ața la Gett’s. Am notat în articolul anterior referitor la Muhamed persoana care s-a ocupat de mine în acel moment. Sesiunea de aranjare a bărbii a început destul de ciudat pentru mine. Pentru  înlăturarea firelor crescute pe obraji a folosit ața.  După ce mi-au amorțit obrajii nu am mai simțit nimic. Procedeul este dureros la început, dar după te obișnuiești. Avantajul acestei tehnici este că scoate firul cu rădăcină. După această intervenție m-a întrebat dacă mă las pe mâna lui. I-am răspuns ok.

Înainte de a folosi lama a dezinfectat-o cu o soluție specială după care i-a dat foc. A atins două aspecte importante show și o ustensilă sterilă. Nu am putut remarca atenția la detalii. Și aici mă refer la atenția pe care o acorda la aranjarea bărbii.  În acea seara am fost complimentant pentru felul în care arăta conturul. „Parcă a fost trasat cu laserul” vorba unui prieten.  În rest, mi-a tăiat mai mult din barbă față de cum eram obișnuit în Cluj. Nu m-a deranjat acest lucru. Pe lângă barbă m-a și tuns puțin. Rezultatul se poate vedea mai jos.

Getts

Dacă vrei să încerci mai multe servicii de îngrijire poți încerca GETT`S Men pe Calea Floreasca, nr 111-113,  București sau alte saloane GETT`S  din România. 

Ți-ai aranjat până acum barba la Gett’s? Dacă da cum a fost?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *