Florin Dobre & Zenon A'W 2016/17 Collections @ Agape Cuisine

Florin Dobre & Zenon au lansat colectiile A’W 2016/17, intr-un cadru select si restrans – o cina intre prieteni. Cina a avut loc la restaurantul Agape,din Calea Floreasca nr 194.

Florin Dobre & Zenon A’W 2016/17 Collections @ Agape Cuisine


Agape Cuisine este locul în care ieşi din lume şi te deosebeşti. Aici te tratăm exact aşa cum ne place şi nouă să fim trataţi. Agape este despre împărtăşirea dragostei, ceea ce înseamnă că ingredientele principale pe care le folosim în reţeta noastră de comuniune sunt stările noastre de spirit, sentimentele pe care le trăim, iar acest lucru se observă de îndată ce ne treci pragul.

NEPSIS (Sbornicul) – The last legion PART II – F/W 2016/17 by Florin Dobre

Prezentată inițial la Londra, colecția NEPSIS (Sbornicul) The last legion PART II a aparut in timp real pe site-urile marilor reviste VOGUE si GQ, editia britanica!
https://www.vogue.co.uk/fashion/autumn-winter-2016/mens/florin-dobre
https://www.gq-magazine.co.uk/shows/autumn-winter-2016-menswear/florin-dobre

Așadar, să ne reamintim de Banna, acum cunoscută ca și Birdoswald Roman Fort, care a rezistat din 112 până în anul 500. Legătura dintre Britania și români se reface prin creștinismul vechi și așa numita ultimă legiune, din care făcea parte Cohors I Aelia Dacorum – cohortă romană de daci rămași să apere Britania și după retragerea romană.
Florin Dobre este designerul român originar din Dobrogea, regiunea în care au fost încreștinați, în primul secol al erei noastre, primii daci, care, la rândul lor, au fost unul dintre primele popoare încreștinate, încă din sec. I d.HR.
Mesajul pe care „Nepsis” îl transmite…

18


„…este timpul să privim înapoi, ca să putem privi înainte cu alți ochi, cu mintea limpede, vigilentă și inima deschisă, gata să ne păzim mintea, gata să ne păzim inima…”
Termenul NEPSIS provine din Noul Testament: „Fiţi treji, privegheaţi. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită”. Aici, nepsis apare într-o formă verbală, ca un apel urgent la vigilență și trezvie: „fiți atenți și conștienți”.

Zenon a/w ’16

Noua colectie Florin Dobre Zenon a/w ’16 ramane in aceleasi linii clasice, completate fiind de cateva tinute vestimentare cu scopul de a crea o tinuta completa.
Povestea este inspirata de clasicile tinute country, un plus fiind utilizarea unor materiale neconventionale precum blana, pielea vintage, catifeaua sau parul, catarame mari sau mici, franjuri ori brauri. Plicurilor realizate din materiale vintage sau blana li se adauga ghete joase sau pantofi eleganti, completate fiind de rochiile care urmaresc liniile clasice sau halatele accesorizate de blana, cu terminatie la glezna piciorului. O combinatie placuta intre modern si clasic, elegant si casual Zenon te invita sa descoperi noua lume a femeii moderne avantajata fiind de linii curate ce confera feminitate si continuitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *