Sport Vision

Evenimentul de lansare își propune să vă aducă cât mai aproape brand-urile Sport Vision și BUZZ pentru a descoperi, testa și cunoaște produse de cea mai înaltă calitate, originale, de la furnizori de top precum Nike, Jordan, adidas, Asics, New Balance, Converse, Champion, Reebok și mulți alții.

Sport Vision deschide pe 22 octombrie un magazin în Iulius Mall Cluj

Sport Vision vă promite o atmosferă energică, cool, prietenoasă, dar și nenumărate surprize și reduceri. Cea mai mare surpriză este pop-up store-ul BUZZ care se deschide in interiorul magazinului Sport Vision. BUZZ vă propune colecții complete de streetwear și lifestyle, unele în ediții limitate, disponibile doar în magazinul nostru.

Magazinele Sport Vision au la bază conceptul multi-brand, găzduind peste 40 de branduri: Nike, adidas, Umbro, Reebok, Champion, Converse, Ellese, Puma, Sergio Tacchini, Carrera, Karrimor, Slazenger și multe altele.
Toate magazinele pot fi recunoscute datorită celei mai vaste game de încălțăminte sport, îmbrăcăminte, echipamente sportive și accesorii. Produsele oferite sunt diverse și includ sporturi ca: alergat, antrenament, fotbal, baschet și înot.
Locații disponibile: București, Iași, Timișoara, Constanța

BUZZ Sneaker Station România este destinația ideală pentru comunitatea iubitorilor de sneakers, pentru cei care urmează ultimele trenduri sau pentru cei îndrazneți care își stabilesc propriile reguli de fashion. Magazinul conține cea mai mare gamă de modele de încălțăminte din diferite zone ale stilului urban: sport, lifestyle, ediții limitate. Fiecare model de încălțăminte redă cu succes stilul metropolitan, într-un mod unic, cool și confortabil. Majoritatea colecțiilor fac parte din linii de ediții de limitate, astfel că aceste modele se găsesc doar în magazinele BUZZ.
Locații disponibile: București, Constanța.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *