Hatson - Dacă Vrei Mai Mult De La Pălării

Îmi aduc aminte de prima pălărie pe care am purtat-o în perioada facultății: a fost ca o relație scurtă. Pe lângă faptul că îmi plăcea foarte mult, nu eram singura persoană care tânjea după ea. Astfel, la diverse petreceri, m-am trezit fără ea, descoperind-o mai târziu la diverși străini. Au mai urmat și alte pălării, dar nu a fost aceeași dragoste ca la prima vedere.

Hatson – dacă vrei mai mult de la pălării

Acum 10 ani era ceva nou, dar din păcate, în prezent, pare ceva de domeniul S.F.-ului pentru o bună parte din populație. Deși, practic pălăriile sunt mai ușor de găsit în comerț, numărul celor de calitate este în scădere.

Un brand cu care am interacționat la Pitti Uomo este Stetson. Am putut observa cu ochiul liber ce înseamnă o pălărie de calitate. Prima pălărie Stetson am primit-o cadou de la unul dintre cititori pe vremea când în România nu puteai găsi acest brand.

Am descoperit la începutul lui 2015  magazinul online de pălării HatsOn. Am programat o întâlnite la showroom pentru a afla mai multe despre ei.

Adriana Ianov, proprietara magazinului, mi-a făcut o prezentare succintă despre showroom-ul lor. Am avut plăcerea de a descoperi o gamă variată de materiale: de la piele, fetru, material textil, până la paie. Pe lângă aceste materiale, HatsOn are un stoc impresionant de modele și mărimi pentru fiecare pălărie în parte, dintre care făcea parte și brand-ul Stetson.

Nu m-am putut abține să întreb despre cum se pot transporta mai multe pălării dacă trebuie să călătorești cu avionul. Doamna Ianov mi-a prezentat două variante:

1)Varianta modernă

Cutia de transport cu ajutorul căreia se trimit produsele către clienți. Cutia este una solidă pe care am îngrămădit-o în portbagaj alături de alte lucruri și este special concepută pentru a ține pălăria intactă. Pentru un confort sporit, cutia are și un mâner.

Cutie Transport Palarii
Cutie transport palarii

2) Varianta clasică

Am avut ocazia să văd pentru prima dată o cutie din piele a bunicii doamnei Ianov, special concepută pentru transportul de pălării. Dar vei găsi aici un model asemănător.

Chiar dacă fiecare pălărie are diverse mărimi, este posibil, la fel ca și în cazul hainelor, ca acestea să nu se potrivească. Adică dacă tu ai mărimea M și pălăria îți este puțin mai mare, atunci sunt benzi reglabile care se pot introduce în interiorul ei. Bineînțeles, acestea îți vor fi oferite din partea magazinului.

Pe lângă clasicele și modernele pălării, la Hatson vei găsi berete, șepci și diverse căciuli. Dar varietatea de produse nu se oprește aici. Pe HatsOn vei găsi bandane, genți, mănuși, ochelari, dar și perii pentru pălării.

Bandana Stetson

Mai multe detalii despre pălării și alte accesorii se pot găsi pe HatsOn

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *