Huawei Lansează Colour Band A1, Brățara Care Îți Spune Când Să Te Ferești De Soare

Huawei prezintă noul său model de brățară inteligentă, Colour Band A1, un accesoriu colorat, util atât pentru monitorizarea activităților sportive, cât și pentru monitorizarea nivelului radiațiilor solare.

Huawei Colour Band A1, brățara pentru activităților sportive

Huawei Colour Band A1 integrează senzori care numără pașii și distanța parcursă și care calculează caloriile arse. Împreună cu aplicația dedicată, noul dispozitiv oferă o monitorizare continuă a activității fizice a utilizatorului, ajutându-l pe acesta să își seteze obiective și să monitorizeze progresele realizate.

Mai mult decât atât, A1 se distinge prin senzorul UV încorporat: utilizatorul primește o notificare dacă nivelul radiațiilor solare depășește limita admisă și este recomandat să nu se mai expună la soare sau să folosească o loțiune cu protecție solară.

După sincronizarea cu smartphone-ul utilizatorului, Huawei Colour Band A1 afișează notificări în timp real despre apeluri, mesaje, email-uri noi, update-uri din rețelele sociale sau memento-uri din calendar, prin vibrații discrete și iluminare LED.

Cadranul dispozitivului este făcut dintr-un metal durabil, iar utilizatorii pot alege între mai multe variante ale brățării, care pot fi de diferite culori și texturi, toate produse din silicon sau piele, pentru a se asorta cu stilul fiecărui utilizator.

Huawei Colour Band A1 este rezistent la apă astfel că poate fi purtat la adâncimi de până la 1 metru timp de cel mult 30 minute, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuie să îl scoată atunci când fac un duș sau când merg prin ploaie.
Bateria integrată, de 70 mAh, și tehnologia Bluetooth 4.2, pentru sincronizarea cu smartphone-ul, le permit utilizatorilor să uite de grija încărcării dispozitivului: A1 poate funcționa fără încărcare timp de aproape o lună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *