Îngrijirea tenului pe timp de vară

Aspectul tenului este printre primele impresii pe care le lăsam atunci când interacționăm cu alte persoane, iar anotimpul cald poate să aducă câteva dezavantaje – un ten mult mai uleios și cu tendința de acnee, sensibilizat, cu un aspect dur și aspru datorita razelor UV care sunt tot mai nocive. De aceea este important să fim atenți la îngrijirea tenului pe timp de vară, zi de zi, să ne formăm o rutină care să ajute la păstrarea unui ten tânăr pentru cât mai mult timp. Vârsta tenului este diferită de vârsta biologică a fiecărei persoane.

În cazul bărbaților, a căror piele este mai groasă cu până la 25%, are mai multe glande sebacee, ceea ce face ca îmbătrânirea să fie mai lentă, dar în același timp bărbieritul zi de zi în combinație cu razele UV face ca tenul să devină tot mai sensibil, de aceea Dr Spiller a creat o linie de cosmetice special destinată bărbaților pentru îngrijirea la salon, dar și pentru întreținerea acasă.

La salon sunt recomandate peelingurile pentru o curățare în profunzime și hidratări cu substanțe active care reduc iritațiile și inflațiile, reface elasticitatea și întărește capacitatea de protecție naturală a pielii.

Pentru întreținerea acasă se recomandă:

-Gelul spumant pentru curățarea tenului, loțiunea calmantă după bărbierit Cooling Aloe Vera gel
-Spuma de ras cremoasă pentru ten sensibil Sensitive Shaving Foam
-Crema de zi matifianta
-O îngrijire corectă începe întotdeauna cu un tratament de exfoliere a tenului la salon

Pentru mai multe detalii sau pentru a apela la îngrijirea tenului pe timp de vară poți accesa https://www.instagram.com/perfect_skin_camelia/

3 thoughts on “Îngrijirea tenului pe timp de vară

 1. PerfectBeauty spune:

  E foarte important sa iti hidratezi pielea pe timp de vara, din cauza caldurii si a razelor UV, pentru care iti trebuie si protectie solara daca mergi la plaja.

 2. Max spune:

  Imi doresc sa gasesc mai usor produse destinate ingrijirii tenului pentru barbati!

  1. Laci spune:

   Nu e așa de complicat în ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.