James Bond - No Time To Die - Încasări Record În Lume Și În România

James Bond a revenit în forță,  lansarea filmului „No Time to Die / Nu e vreme de murit” obținând cifre incredibile și stabilind în debutul său în cele 54 de piețe numeroase recorduri de încasări în weekend-ul de lansare.

„No Time To Die” este al cincilea film din serie şi ultimul care îl are protagonist pe Daniel Craig. Este cel de-al șaptelea actor care-l joacă pe spionul britanic. Actorul a mai jucat în „Casino Royale” (2006), „Quantum of Solace” (2008), „Skyfall” (2012) şi „Spectre” (2015).

Cea mai așteptată lansare din seria Bond a generat sâmbătă în Marea Britanie și Irlanda încasări record de peste 11,4 milioane de dolari. Având cele mai mari încasări generate într-o singură zi pentru un film din seria Bond.

James Bond No Time To Die

Noul film este așteptat să atingă al treilea cel mai bun weekend pentru franciza Bond, din punctul de vedere al încasărilor. Estimarea este de 34,8 milioane de dolari și al șaselea cel mai bun weekend in istoria tuturor lansărilor. Noua peliculă are parte acum de cea mai largă distribuție din Marea Britanie, rulând în 772 de cinematografe.

De asemenea, No Time to Die a doborât recorduri și în IMAX. A stabilit cel mai bun weekend de deschidere pentru un film Bond în 24 de țări. Inclusiv Japonia, Hong Kong, Germania, Elveția, Suedia și Italia.

No Time to Die este deja un succes de box office pe piaţa românească. Pelicula, care a avut premiera în România în data de 30 septembrie, a avut încasări totale de 1,350,000 lei.

Billie Eilish, artista câștigătoare a multiple premii GRAMMY, în vârstă de 18 ani, este oficial cel mai tânăr artist din istorie care a scris și a înregistrat o piesă tematică James Bond.

Fiecare film Bond excelează în acțiune și pericol. Alegi cel mai periculos lucru posibil și apoi îl pui pe Bond să îl înfrunte. Iar ceea ce e și mai interesant de-a lungul aparițiilor lui Daniel Craig este că a adăugat profunzime personajului”, a declarat regizorul Cary Fukunaga.

Distribuţia este alcătuită din Daniel Craig, Jeffrey Wright, Rami Malek, Léa Seydoux, Ben Whishaw, Christoph Waltz, Ralph Fiennes şi Naomie Harris. Actriţele Ana de Armas şi Lashana Lynch debutează în franciză ca Paloma, agent CIA, respectiv Nomi, agent 007.

No Time to Die/Nu e vreme de murit este distribuit în România de Forum Film. Va intra în avanpremiera in cinematografe incepând cu data de 30 septembrie în formatele 2D, 3D, IMAX 3D, 4DX.

Filmul este al 25-lea din franciza Bond. Asta marchează apariția pentru ultima dată a lui Daniel Craig în calitate de agent al serviciului secret britanic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *