James Bond

Pentru mulți bărbați James Bond reprezintă un simbol al masculinității. Este întotdeauna înconjurat de femei atrăgătoare, îi place adrenalina, conduce mașini spectaculoase, consumă distilate fine, este bine îmbrăcat și are șarm.

În continuare poți vedea 11 lucruri pe care, probabil, nu le știai despre James Bond:

1. Numele James Bond a fost preluat de Ian Fleming de la ornitologul cu același nume.

2. Goldfinger (1964) a fost primul film din lume în care s-a folosit fascicul laser. Este și primul film din seria Bond în care își face apariția Aston Martin.

3. Doar pentru scena de început Skyfall (2012) , Daniel Craig a folosit 85 de costume identice Tom Ford.

4. Chiar dacă Roger Moore a jucat în șapte filme Bond aceasta suferă de hoplofobie – frica de o armă de foc.

5. În Casino Royale (2006) cele șapte răsturnări consecutive realizate de Aston Martin DBS au intrat în cartea recordurilor.

6. George Lazenby a primit rolul de James Bond în On Her Majesty’s Secret Service doar pentru că a avut un costum, un ceas Rolex și și-a schimbat coafura. E primul film în care a jucat neavând experiență ca actor.

7. Scena din Skyfall 2012 în care Daniel Craig folosește briciul pentru bărbierit a crescut vânzările acestui produs cu 400%

8. Liam Neeson a refuzat să joace rolul lui James Bond în Golden Eye (1995) pe motivul că el nu este interesat să apară în filme de acțiune.

9. Ziua Morții nu era sărbătorită prin intermediul unei parade în Mexic până în 2015. Ei s-au inspirat din scena de la începutul filmului Spectre (2015).

10. Sean Connery a purtat perucă în toate filmele James Bond din cauza că a început să-i cadă părul la vârsta de 21 de ani.

11. Datorită sau din cauza (depinde cum crezi că e mai potrivit) contractului pe care îl avea Pierce Brosnan avea voie să poarte smoching doar în filmele în care juca rolul lui James Bond.

Ce alte lucruri interesante mai știi despre acest personaj?

Sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *