Parfumurile Pepe Jeans Celebrate

După gama Life is Now parfumurile Pepe Jeans au lansat noua gamă Celebrate.

Noaptea vine și luminile de neon ale orașului luminează un cuplu care îi străbate străzile … Sunt împreună și nimic nu ii poate separa ..

Distracție, seducție, fericire, noaptea și ei …

Un parfum senzual și puternic pentru cele mai intense povești, pline de bucurie și sărbătoare..

Parfumurile Pepe Jeans Celebrate pentru el și ea

Am mentionat anul trecut despre designul celor două sticle de parfumuri Pepe Jeans și cât de potrivite sunt pentru un cuplu. În anul 2019 au primit argint, pentru designul celor două sticle, la categoria parfumuri în cadrul competiției organizată de Pentawards

argint pentaward 2019 pepe jeans barbati
argint pentaward 2019 pepe jeans

Parfumul Pepe Jeans pentru el

Puterea aromatică a unui duo proaspăt de ienupăr și cardamom se scufundă în luminile de petrecere ale unui acord de gin, amestecându-se surprinzător cu un extract de cacao seducător. Eleganța finală a acestei nopți întunecate este sărbătorită printr-un rafinat acord de  salvie, cu un acord de chihlimbar texturat și vibrant.

La note de vârf avem: ulei de lime și afine. La cele de mijloc: salvie, boabe de Tonka, extract de cacao și ienupăr. Iar ca note de bază: Birch Tar Oil, patchouli și lemn ambrat.

Parfumul Pepe Jeans pentru ea

Un cocktail elegant, dulce și sărat pentru a ne păstra active simțurile în orașul care nu doarme niciodată.

Parfumul dezvăluie un acord strălucitor și jucăuș de popcorn, piper alb și măr care se transforma intr-un buchet floriental captivant, cu un fundal lemnos si sofisticat, cu nuanțe de vanilie.

La note de vârf avem: pop corn, castane, piper alb. La cele de mijloc: caviar și acorduri acvatice. Iar ca note de bază: vanilie, boabe de Tonka și ambra.

Cine a mai încercat parfumurile Pepe Jeans?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *