Pepe Jeans

Am interacționat cu multe parfumuri, dar când am observat acest pachet de la Pepe Jeans mi s-a părut ideal pentru un cuplu și nu numai.

Dacă luăm separat fiecare parfum vom observa foarte multe detalii. Sticla, de parfum, pentru femei este inspirată după un pahar care este des întâlnit în cocktail-uri destinate ei.

Pepe Jeans Stil Masculin Marionnaud

Parfumurile Pepe Jeans pentru el și ea

La bărbați, designul sticlei de parfum mi se pare foarte masculin. Nu cred că e vreun bărbat care nu-și dorește un shaker la el acasă. Sau să aibă propriul său colțișor unde să-și poată prepara un cocktail.

Dar în mare, cele două parfumuri reprezintă arta de a realiza cocktail-uri folosind ingrediente moderne în combinații unice.

Aromele Pepe Jeans au ca inspiratie cocktail-uri faimoase, emanând esența feminității și a masculinității.

Parfumul pentru ea

Pepe Jeans Parfum Pentru Ea

Sculptată în forma unui pahar de Martini, aroma pentru ea reprezintă dorința de a trăi viața.

Suprafața flaconului este tăiată în prisme utilizând sticlă elegantă în nuanță de roz. 

Pepe Jeans Marionnaud

Nota sofisticată este adusă aromei de capacul metalic roz ce împodobește elegant și delicat sticla de cristal. Nota de originalitate este dată de prezentarea inversa a parfumului.

Un elixir al senzualității. O aromă pentru piele. O fuziune de ambră și vanilie îmbogățite cu delicioase note de lapte de migdale, marshmallow și mosc pentru o aromă ce crează dependență.

Parfumul pentru el

Pepe Jeans Parfum Pentru El1

Un elegant și îndrăzneț shaker pentru el. Designul tineresc și masculin este inspirat de domeniul mixologiei  ‒ flaconul este tăiat în forme de prisme și în culoarea distinctivă Pepe Jeans – denim blue. Suportul metalic conferă o alură tinerească și modernă.

Pepe Jeans Stil Masculin Parfum

O aromă ce emană prospețime masculină și eleganșa simplității. Un start proaspăt cu note citrice de bergamontă și mandarin. Notele de mijloc emană esența de lavandă și lichiorul de cafea. O aromă lemnoasă, perfect masculină.

Parfumul îl găsești aici la un preț promoțial. Ce părere ai despre designul celor două sticle de parfum?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *