Eau De Monsieur

Camille Goutal şi Isabelle Doyen aduc omagiu parfumului Eau de Monsieur, una dintre primele creaţii ale lui Annick Goutal, celebrând eleganţa atemporală. În data de 26 septembrie la Parfumeria Madison din București a fost lansat acest parfum.

Lansare parfum Eau de Monsieur la MADISON

În urmă cu 32 de ani, Annick Goutal inaugura primul boutique parizian, pe Rue de Bellechasse. Originalitatea creaţiilor sale, caracterul lor deopotrivă delicat şi surprinzător aveau să atragă interesul iubitorilor de parfumuri rare, neconvenţionale. Aniversarea a generat o schimbare de stil şi imagine, reflectate şi în noile cutii şi recipiente; toate elementele caracteristice brandului, creionate de fondatoare de-a lungul vieţii, au fost selecţionate pentru a conserva personalitatea şi specificul Casei Annick Goutal.

Dsc_0065
Lansare parfum Eau de Monsieur la MADISON

O apă de toaletă cu note proaspete şi atemporale, de mandarină şi bergamotă, cu o explozie de mentă şi de eleganţa lemnoasă de ienupăr. Începe să dezvăluie în timp arome calde de lemn de santal şi paciuli, încadrate de condimente delicate.

Creat în 1985, parfumul este inspirat de universal olfactiv al peisajelor din Toscana. Considerat un parfum emblematic pentru Annick Goutal, este apreciat de adevăraţii connaisseurs.

Evenimentul de lansare a fost condimentat și ajutat de trei de domnișoare care au avut în jur de trei metri înălțime care erau urcate pe catalige. Aceste domnișoare au avut rolul de a impregna adânc în memorie aroma parfumului Eau de Monsieur. De acestă aromă s-au bucurat atât invitați cât și trecătorii. Personal timp de două ore am simțit doar acest parfumcitric.

Lansare Parfum
Lansare Parfum

Cu toată că Ph-ul pielii este diferit de la persoană la persoană prin urmare și longevitatea parfumului diferă precum și reacția lui. Am avut plăcerea să descopăr că se așează cu o mireasmă plăcută pe piele și reacția rămâne aceași.

Cei de la Madison au o revistă online din care poți învăța multe informații. Alte fotografii de la eveniment le poți vedea aici

Related Posts

2 thoughts on “Lansare parfum Eau de Monsieur la MADISON

  1. aesthetics spune:

    interesant, multumesc de share, ceva de pret?In Romania ajunge? Daca da cand? Merci anticipat.

    1. Laci spune:

      Lansarea a fost făcută în România. Parfumul se găsește la Madison în București. Prețul nu-l cunosc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *