Cum a fost la Modexpo,Cosmetics, Beauty&Hair

În această săptămână mi-am mutat biroul în București unde particip la multe evenimente pe care le voi relata pe blog. Îmi plac foarte mult târgurile de specialitate în deosebi cele care sunt destinate bărbaților. Astfel, am vizitat RFTB (Romanian Fashion Trends & Brands) și cele trei evenimente de la Romexpo (Modexpo, Cosmetics-beauty-hair și Wellness).

La Modexpo am găsit următoarele:

Batiste și esarfe din mătase Cum a fost la Modexpo,Cosmetics, Beauty&Hair
Batiste și esarfe din mătase
2
Fulare cașmir
3
Textile
Cum a fost la Modexpo,Cosmetics, Beauty&Hair
Mostrare

Merită să mergi pentru standul Cashmere din pavilionul C5 de la Romexpo. Sunt doi indieni care au produse de calitate din mătase, lână sau cașmir. Am lăsat cu Cristi mulți bani la acel stand pentru că ne-a plăcut calitatea produselor. Vei găsi batiste/bandane din mătase la 20 de lei cu dimensiunile de 50×50 cm sau 30 de lei de dimensiunile unei eșarfe. Fularele de cașmir încep de la 100 de lei și vei găsi produse țesute manual la 150 de lei și cele brodate la 200 de lei. Am mai găsit un stand similar, dar nu aveau aceași calitate ca și cei de la Cashmere. Îi poți găsi și la Afi Palace Cotroceni.

Următoarea oprire a fost la un stand turcesc care vindea batiste similare ca și cei de la Cashmere 3 bucăți la 10 lei care mi s-a părut o ofertă superbă. Era să las mulți bani și la acest stand, dar m-am oprit pentru că mă luase valul la câte lucruri interesante și de calitate am găsit.

La Cosmetics-beauty-hair am văzut următoarele:

5
Produse barbierit barbati
6
Pamatufuri barbierit
7
Barbierit
8
Barbierit barbati

La această expoziție este locul ideal unde îți lași iubita/soția/amanta dimineața și te întorci seara după ea pentru că sunt multe lucruri de văzut pentru ea. Pentru noi bărbații acesta cam este singurul lucru pe care l-am văzut mai deosebit.

La Wellness am văzut următoarele:

90aerr
Ceas Sport
100afrfr
Ceas Sport Barbati
111attt
Ceas Polar

sursa foto

Related Posts

4 thoughts on “Cum a fost la Modexpo, Cosmetics, Beauty&Hair

 1. Nistor spune:

  Laci ar fi interesant sa postezi cateva poze cu produle pe care ti le-ai luat de la acest targ.

  1. kata spune:

   Sustin!

 2. florin spune:

  cum se numea firma care avea produsele pt barbierit?

  1. Laci spune:

   Nu cunosc firma. Mi-a plăcut vitrina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *