Kinowear - Moda Simplificată

Pe lângă recenziile cărților Gentleman și Succesul Detaliilor aș dori să notez și despre site-urile legate de stil și modă pe care le citesc precum KinoWear. Chiar dacă majoritatea le cunoașteți consider că este importantă amintirea acestora.

Primul site de care vreau să încep să notez este Kinowear. Kinowear este o combinație reușită de stil, modă, seducție, personalitate, limbaj al trupului. Pe scurt dezvoltare personală.

KinoWear – moda simplificată

Kinowear este primul site care mi-a căzut în mână când am început să fiu mai interesat de stil. Dacă ar să-mi reamintesc de câte ori am parcurs informațiile aș putea spune undeva la minim 5-6 de vizualizări pe articol.

Un plus puternic sunt categoriile bine definite.

Categoriile cele mai bogate sunt cele legate de stil, inspirația în stil și dezvoltarea personală. Autorii fac o treabă deosebită explicând 17 diverse ținute.

Pe lângă ținutele explicate vei găsi cum să-ți găsești costumul perfect, cum să-ți cureți pantofii, cum să creezi o impresie bună, cum să-ți dezvolți o personalitate atractivă, etc.

Ce mai vreau sa adaug este faptul că articole sunt lungi bine documentate, cu poze explicite și se folosesc de materiale video.

Un punct negativ este frecvența de scriere  este redusă și articole care au dispărut. Un alt minus este că autorii nu au mai scris de multa vreme. Au avut o pauză de aproape un an.

Ce aș vrea să văd ar fi frecvența ridicată de articole și vizionarea materialelor noi cu același entuziasm.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *