Open-Book1

Săptămâna trecută am cerut sugestii de la cei care mă citesc pentru titlul cărții. Am primit aproximativ 40 de idei ca și comentarii la articol. Vă mulțumesc pentru propuneri.

Am ales doar câteva idei, în variantele propuse de voi sau modificate, după ce m-am consultat cu mai multe persoane din domeniu.

Dintre acestea vreau să construim titlul final. Va exista:

-un titlu (preferabil să fie scurt)

-un subtitlu care să fie descriptiv.

Pasul următor

În lista de mai jos am inclus în jur de 10 de variante de titluri (poate îmi lași un comentariu cu un subtitlu sau titlu). Pe măsură ce mai primesc propuneri, le voi mai adăuga la sondaj. Alege titlul care ți se par cel mai atrăgătoar și crezi că ar ajuta cel mai bine la promovarea cărții (poți alege mai multe variante).

Informații despre carte

Am primit multe întrebări legat de formatul și comanda cărții: unde poate fi comandată, din ce dată  etc. Cartea va putea fi comandată doar online de pe blog și va exista doar în formatul clasic tipărit.

Lansarea aș vrea să o fac în iunie și toate livrările tot în aceași lună, dar asta depinde și de alți factori implicați. În cel mai rău caz se va întâmpla în luna iulie.

Cartea va fi construită din mai multe părți: atenția la reduceri, cumpărături pe internet, un plan de economisire, site-uri de licitații, cum să găsești cele mai bune magazine din zona ta, dezvoltarea unor obiceiuri comune ale bărbaților cu o garderobă versatilă. Plus implementarea concretă a acestora: ce și cum să facem.

Am creat și o listă de prelansare unde vei fi anunțat primul când de noile informații sau când devine disponibilă aici.

Până la lansare, te rog alege mai jos variantele de titlu care te atrag cel mai mult.

Update 1

Am oprit votarea. Vă mulțumesc pentru alegerile făcute și pentru fiecare sugestie în parte. Aceste informații din partea voastră m-au ajutat să aleg un titlu destul de bun. După ce m-am consultat cu copywriteri, editura Aida și alte persoane care au mai scris cărți am ales următorul titlu: Stil Masculin: „Cum să te îmbraci bine cu bani puțini”

Update 2

Urmează să primesc câteva variante pentru copertă dintre care să o alegem pe cea mai bună. După ce am ales coperta urmează lansarea pe 10 iunie 2013. Dacă vrei să fi primul anunțat am creat o listă specială în care să te înscrii.

 

sursa foto

[polldaddy poll=7099341]

Related Posts

11 thoughts on “Lansare carte 2: votează varianta finală a titlului

 1. Bogdan D. spune:

  Stil masculin, pentru orice buzunar.

  1. Te reprezinta, Exista deja awareness pe „Stil Masculin”. Incepe tilul cu asta si cei interesati vor sti deja despre ce este vorba

  2. Transmite pozitivitate, posibilitati. In momentul asta cele mai votate 2 titluri includ o negatie, un sentiment de incapacitate, o negatie.

  3. Nu stiu daca ati rezolvat deja cu designul pentru coperta insa ar merge perfect cu o fotografie de close-up pe un buzunar cu o batista intr-o coloristica deosebita si atractiva. Vorbim de stil, eleganta, detalii…

  Succes !

  1. Laci spune:

   Iti multumesc pentru propunere.

 2. Dudas Francisc Ioan spune:

  EU AS DA TITLUL" IMBRACATE CU STIL DUPA BUGETUL T".

 3. Ca sa fac un bine, am votat si eu, sa ajut :)

 4. Vlad spune:

  Primul titlu e penibil!

  1. Laci spune:

   Daca ai o idee mai buna, o astept.

 5. Cum sa fii see you stil see you bani putini.

 6. PINTILIE DANIEL IONUT spune:

  Imbraca-te decent cu un buget romanesc!

 7. Cosmin spune:

  Cat va costa cartea ?

  1. Laci spune:

   Pretul il vei afla in 10 iunie.

 8. Nelu spune:

  Mai Lacy Tu chiar nu vezi ce prostie ne ceri??????????
  Cum as putea sa aleg un titlu potrivit pentru o carte pe care n-am cititt-o????? Ori ce as alege, ar si pueril si irelevant si chiar s-ar putea sa nu aibe legatura cu continutul. Daca vrei doar un titlu pompos care sa te ajute doar sa o vinzi in cantitati cit mai mari, Atunci eu ma abtin. Asta ar trebui sa o inteleaga toti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *