Imprimeul floral

Primăvară este sezonul nuanțelor deschise. Astfel, m-am jucat cu câteva combinații și am ales imprimeul floral. Am mers pe nuanțe de  portocaliu și bleumarin și am asortat cele două imprimeuri care se pot observa în fotogragii. Dacă arunci o privire de ansamblu peste prima fotografie, se poate vedea armonia dintre imprimeri și a elementelor vestimentare folosite. Nuanțele de pe cămașă se regăsesc pe cravată, accesoriul de pe rever și pe batista de buzunar.

Imprimeul floral și ținuta de primăvară

Aceste elemente combinate se înțeleg bine. Pentru ca peisajul să fie complet am ales o pereche de pantaloni albaștrii și o pereche de pantofi din piele întoarsă portocaliu cu bleumarin.

sacou bleumarin
sacou bleumarin

Această ținută este compusă în funcție de personalitatea mea. NU îți recomand să faci și tu la fel. Să nu spui că nu te-am avertizat. Dar dacă dorești o poți folosi ca și un punct de plecare. Îți extragi de aici doar ce crezi că ți se potrivește. Pentru informații mai avansate, poți accesa această carte.

tinuta primavara
tinuta primavara

Sacoul pantalonii și cămașa sunt de la H&M.

“Vinovații” pentru fotografii sunt Aştilean Photography  noua “achiziţie” în echipa StilMasculin.

Alte ținute cu mine se pot vedea aici.

Cum ai îmbunătății ținuta? Cum ți se pare imprimeul floral?

Related Posts

8 thoughts on “Imprimeul floral și ținuta de primăvară

 1. Alex spune:

  Aș purta curea.

 2. Razvan spune:

  Tot a iesit soarele din nou as adauga tinutei niste ochelari de soare si as alege unul din modelele propuse de cei de la GQ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151881245528098&set=pb.7962048097.-2207520000.1369399262.&type=3&theater

  O zi faina,
  Razvan

 3. Dan Nedan spune:

  sacoul tau e un picture cam strimt. cutele acelea din dreptul nasturelui nu sunt ok.

 4. Michel 2 spune:

  Sacoul e cam stramt ceea ce incalca prima regula a unei tinute: haine pe masura. Pantofii sunt interesanti insa nu inteleg de ce ai simtit nevoia sa mai pui si floricica la rever, nu face decat sa scurtcircuiteze privirea si sa incarce si mai mult partea de sus a corpului, si asa incarcata de imprimeurile de la camasa si cravata, punctate de pata de culoare a batistei de buzunar. Cumva distrage totul atentia de la ce e mai important_ trasaturile tale, si in loc sa le puna in valoare le submineaza. Sunt curios ce sosete porti, echilibrul ar fi putut fi acolo :)

  1. Laci spune:

   Am mancat bine in acea zi.

 5. Ale R. spune:

  Cred ca nu as imbunatati-o: arata perfect, mai ales cravata in combinatie cu aceasta camasa :)

 6. OptimizarePlus spune:

  Nu prea sunt adeptul hainelor inflorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *