De ce trebuie să încerci lichiorurile naturale ZETEA

Lichiorurile naturale ZETEA sunt produse 100% românești obținute după metoda ZETEA. Toate lichiorurile sunt create după o rețetă proprie. Aceasta conține doar trei ingrediente: extract de fructe, miere de albine și țuică ZETEA. În plus, lichiorurile nu conțin colorați artificiali.

De ce sunt așa de speciale lichiorurile naturale ZETEA

Lichiorurile naturale ZETEA sunt de cinci feluri: Silvorium, Afinată, Cocăzată, Vișinată și Licopar. Iar în fiecare din ele vei regăsi un miros elegant, gust fin şi plăcut, dominat de aroma fructelor dulci şi zemoase. Concentrația lor alcoolică este situată între 21% – 31% ceea ce le face ideale atât pentru bărbați precum și pentru femei. În urma degustării și a dialogurilor pe care le-am avut cu diverși consumatori și prieteni al mărcii ZETEA preferatele sunt Cocăzată și Licopar – produse ce au la bază extract de coacăze respectiv pere.

Calitatea materiilor prime folosite, precum și gustul produsului finit merg mână în mână cu designului sticlei. Ambalajul, ilustrațiile folosite precum și forma sticlei le face ideale pentru a fi oferite sub forma unui cadou sau în vitrina ta de băuturi.

Un concept realizat în inima Transilvaniei produsele ZETEA s-au făcut remarcate în rândul consumatorilor de băuturi distilate. În plus, merită menționat că din lichiorurile ZETEA se confecționează crema pe care o folosesc în pralinele lor.

Dacă ești atent la ceea ce consumi și vrei un produs 100% românesc și natural atunci Lichiorurile ZETEA sunt o opțiune bună.

Lichiorurile naturale ZETEA se pot descoperi și comanda direct de pe site.

Ai reușit să testezi produsele ZETEA? Dacă da, cum ții se par?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *