Louis Purple Bucuresti

Strategia prin care Louis Purple și-a propus să ofere costume de cea mai bună calitate la prețuri corecte va fi implementată prin dezvoltarea unui lanț de magazine care să funcționeze după un sistem de retail inovator. După Iași și Timișoara, un magazin Louis Purple a fost inaugurat miercuri, 11 martie, în frumoasa vila monument istoric, de pe Lascăr Catargiu, nr. 2, din capitala.

Louis Purple a inaugurat magazinul din Bucuresti

IAF_6248

Fabricate în România, folosind procese tehnologice ce îmbină cu succes tradiția și tehnologia de ultimă oră obținându-se finisaje de înaltă finețe, creațiile Louis Purple vin în întâmpinarea celor mai exigente preferințe vestimentare.

IAF_6250
Louis Purple a inaugurat magazinul din Bucuresti

Parteneriatele pe termen lung stabilite cu țesătorii prestigioase, cum ar fi: Vitale Barberis, Reda sau Dormeuil, oferă posibilitatea de a oferi clienților țesături premium la prețuri accesibile.

Proiectul de retail al Louis Purple se va concentra întotdeauna pe client și pe experiența pe care acesta o are în magazin.  Timpul bărbatului modern este prețios, de aceea cei mai buni stiliști Louis Purple au selectat cele mai potrivite produse, pentru a oferi ținute complete, adaptate oricărei nevoi vestimentare.

IAF_6293
Louis Purple a inaugurat magazinul din Bucuresti

Prin ambiția de a fi primul, urmând o cale care să ofere doar avantaje și din respectul pe care îl acordă timpului fiecărui client, Louis Purple aduce inovațiile viitorului în contemporan. Folosind ultima tehnologie de scanare 3D a întregului corp, procesul de măsurare a clientului se reduce de la 30 de minute la 5 minute.

Stanga-Gerard Losson. GM LOUIS PURPLE

Fiecare dimensiune este stocată în sistemul informatic integrat, generându-se astfel profile digitale pentru fiecare client. Indiferent dacă va achiziționa un costum ready to wear sau Made to measure, acesta își va putea lua întotdeauna o ținută potrivită, cu ușurință.

3 thoughts on “Louis Purple a inaugurat magazinul din Bucuresti

  1. Stie cineva adresa?

  2. Scuze,nu citisim cu atentie inceputul..

  3. Vivi He spune:

    Tinute Louis Purple se fabrica in Botosani la FORMENS de ani buni, iar din 2013 fabrica a deschis magazin. Cei interesati pot accesa site-ul lor https://www.formens.ro/EN/pret-a-porter-presentation.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *