Luxury Spa Babor - Terapie Și Masaj Corporal Autentic Asiatic

Luxury Spa Babor, din Cluj Napoca, s-a deschis în toamna anului 2019, în urma unui investiții de aproximativ 500 000 euro, din dăruirea pe care Ramona Pahome o are pentru această meserie. Investiția a constat în amenajarea, utilarea spațiului cu piese de mobilier și decoruri aduse din Asia sub îndrumarea și colaborarea cu un designer specializat în această nișă. 

Luxury Spa Babor Cluj se bazează pe următoarele principii:

1. Investiția și experiența de peste 14 ani pe care a acumulat-o, Ramona Pahome, în domeniul frumuseții și în diverse cursuri de specializare. A început școala clasică din Iași după care a urmat școala internațională din Torino și de acolo nenumărate specializări care pornesc dintr-o zonă ontologică a meseriei precum și alte ramuri alternative. Cu multiple specializări – aromoterapie, stone massage, tehnici ayurvedice, masaj limfo – energo- lifting, dermatocosmetice, analiză epidermică, peelinguri chimice, cristaloterapie și drenaj limfatic.

2. Mediul în care are loc ședința de masaj este important. Pe lângă serviciul oferit și încăperea trebuie să te ducă în acea zonă de echilibru și relaxare.

3. Dăruirea (spre meserie) și calitatea umană a persoanei care realizează masajul. Relația cu clienții e foarte importantă și nu se rezumă doar la nivel profesional ci și sufletesc.

Servicile oferite de Luxury Spa Babor Cluj se adresează oricărei persoane care are nevoie sau rezonează cu această zonă de îngrijire a tenului și care dorește reconectarea, destresarea, răsfăț și tot ce ține la nivel psiho-emoțional.

Spațiul a fost special ales ca să fie într-o zonă mai retrasă pentru ca cei care vin la masaj la Luxury Spa Babor Cluj să aibă o perioadă de timp de deconectare în timpul în care se deplasează spre zona de spa și departe de agitația din oraș.

La Luxury Spa Babor Cluj te poți poți bucura de două tipuri de servicii oferite:

a) Terapie facială – îngrijirea, menținerea și tratarea tenului prin terapii non-ivazive

b) Terapie corporală prin intermediul unui personal format din 6 angajate din Filipine și Bali în idea de a transforma un masaj clasic într-o terapie asiatică.

Printre cele mai cerute servicii la Luxury Spa Babor Cluj sunt terapiile faciale regenerative și a diagnosticarea facială.

Luxury Spa Babor - Terapie Și Masaj Corporal Autentic Asiatic

Salonul Luxury Spa Babor Cluj este împărțit în mai multe camere. Două dintre camere sunt cu orientare balineză, iar alte două cu orientare filipineză având mobilier și personal adus din zonele specifice. Iar una dintre camere este special gândită pentru cupluri sau pentru două persoane care vor să realizeze în același timp masajul.

Iar dacă sunt persoane care în urma diagnosticări doresc să urmeze un anumit program îți pot achiziționa produse cosmetice profesionale Babor sau alt brand similar.

Ca planuri de viitor își dorește să facă două camere de masaj thailandez care se vor realiza pe saltea direct pe podea în mansarda casei unde se află Luxury Spa Babor Cluj.

La parter vor avea cursuri de înfrumusețare facială și petreceri la Spa unde se pot bucura de un Prosecco, ceai, cafea și diverse aperitive. Petrecerile pot fi tematice de 8 martie, Valentine’s Day etc.

După fiecare tratament clienții se pot delecta cu un pahar de prosecco, cafea sau ceai.

Pentru cei care nu au auzit de Babor aceasta este un brand de produse de îngrijire care a luat premiul Nobel în ceea ce privește substanțele active.

Centru Luxury Spa Babor a fost nominalizat la categoria Best Romanian Luxury Wellness & SPA Center, fiind acreditat Internațional IFWSA-USA, FWSBA-Hawaii-USA și European EFWSA după criterii și standarde internaționale Top Quality, facilitându-i intrarea în circuitul internațional Global Elite Centers.

Salonul Luxury Spa Babor e situat în Cluj Napoca, Str. Emil A. Dandea nr. 1, 0753660922

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *