magia culorilor cum sa le combinam tinutele de zi cu zi

Ești pregătit să afli adevărul în materie de fashion? Este posibil să mergi la sigur atunci când vine vorba despre combinarea culorilor. Asocierea nuanțelor face parte din viața de zi cu zi, mai ales atunci când decizi ce să porți dimineața. Nu îți limita dulapul la o schemă de culori restrânsă când există o multitudine de culori frumoase pe care le-ai putea adăuga în garderoba ta. Dacă încă te mai întrebi ce culori merg bine împreună citește rândurile de mai jos.

Începe cu culori de bază, neutre

Culori precum negru, alb, maro, bej sau gri sunt culori de bază, neutre și se potrivesc poarte bine cu orice încălțăminte precum https://answear.ro/m/vagabond-shoemakers. Le poți considera tonuri de bază fără complicații atunci când ești interesat de combinarea culorilor pentru a alcătui o ținută. Se potrivesc chiar și cu nuanțe mai dificile cum ar fi chartreuse.

Ce culori se potrivesc cu maro?

Pentru o ținută simplă și acromatică, încearcă să combini maro cu negru. Dacă această combinație este prea simplu pentru gustul tău amplifică-l cu puțin alb sau roșu. Dacă optezi pentru https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/geci de culoare maro cald atunci alege un pulover de culoare roșie cu nuanțe de galben în locul unor accente de albastru. O altă modalitate de a ieși în evidență prin ținută este cu imprimeuri leopard realizate în tonuri de maro și negru.

Ce culori se potrivesc cu albastru marin?

Această culoare aproape neutră este o verișoară apropiată a negrului, ceea ce înseamnă că fac parte dintr-o familie de culori asemănătoare. Atunci când vrei să știi ce culori merg bine împreună, acest cuplu este o soluție de nerefuzat, mai ales când vine vorba despre https://answear.ro/k/femei/imbracaminte/geci. Singurul avertisment este acela că nuanțele marine mai închise ar putea crea un aspect nepotrivit cu negrul. De aceea trebuie să te asiguri că ambele culori sunt în tonuri diferite. Adaugă profunzime și dimensiune cu texturi și țesături de lux, cum ar fi mătasea.

Ce culori se potrivesc cu verde măsliniu?

Verde măsliniu este o culoare neutră versatilă, cu tonuri de pământ, care poate fi asortată cu aproape orice nuanță. Rozurile calde, maroniul, albastrul prăfuit, sunt ideale pentru a fi combinate cu această culoare. Albul este un concurent clar atunci când ești în căutarea unei culori pe care să o combini cu verdele măsliniu. O bluză albă împreună cu o pereche de pantaloni subțiri, de culoare măslinie și pantofi nude reprezintă rafinamentul chic în cea mai bună formă.

magia culorilor cum sa le combinam tinutele de zi cu zi 2

Ce combinații de culori funcționează cel mai bine cu nuanțele pastelate și deschise?

Atunci când vrei să adaugi puțină culoare în garderoba ta, pastelurile frumoase și culorile vii îndrăznețe sunt cele mai potrivite. De obicei, aceste nuanțe vii sunt cele la care ne gândim atunci când vrem ca o ținută să iasă cu adevărat în evidență. Atunci când vrei să știi ce culori merg cel mai bine împreună, aceste nuanțe izbitoare pot fi cele mai pretențioase din grup. Da, există cu siguranță posibilitatea de a exagera cu neonul, iar pastelurile din cap până în picioare nu reprezintă o alegere inspirată. Totul ține de echilibru.

Asortarea culorilor nu este un lucru complicat odată ce te obișnuiești cu câteva reguli simple și te asiguri că nu obții un look prea încărcat. Optând pentru nuanțe complementare sau pentru tonuri neutre care să completeze o nuanță puternică ținuta ta va fi una de invidiat, va întoarce toate privirile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *