Metaphore World Jewelry - bijuterii create din povestea ta

Metaphore World Jewelry s-a născut la inițiativa lui Andrei Coman în 2018 deoarece nu-și găsea accesorii/bijuterii care să i se potrivească personalității și stilului său vestimentar. Inițial a fost doar ceva pentru răsfățul personal, dar în urma mai multor feedback-uri Metaphore World Jewelry s-a transformat într-un atelier de creație.

Ce înseamnă aceste bijuterii create de Metaphore World Jewelry

Metaphore World Jewelry duc povestea ta mai departe. Adică Metaphore World Jewelry transformă poveștile tale în bijuterii.

Ce materiale folosesc Metaphore World Jewelry pentru a crea aceste bijuterii

Ei folosesc metale prețioase (aur, argint, platină ) și la cererea clienților au combinat și altele. Deoarece dacă clienții vor ceva anume, vor face tot posibilul să-i facă fericiți. Mai ales că din punct de vedere al personalizării ei pot face cam aproape orice.

Metaphore World Jewelry nu au stocuri de produse gata făcute pe care să le vândă pentru că nu fac volume. În jur de 90% sunt produse făcute la comandă. Deși pe site sunt publicate câteva modele gata făcute și acestea pot fi personalizate în funcție de preferințe.

Ca planuri de viitor ei își doresc să deschidă magazine în orașele mari din lume.

În publicul lor țință sunt persoanele care au curajul să se exprime liber si își afișează personalitatea fără nicio problemă. Deși Metaphore World Jewelry sunt conștienți că nu orice bărbat îi poate purta, dar nu e nimic gresit în asta, suntem cu toții diferiți, de aici si alegerile.

Cel mai ieftin accesoriu pe care l-au realizat a fost undeva în jur de 80-100 de euro, iar cel mai scump, a depășit 3000 de euro.

Printre diversele proiectele pe care le-au realizat merită menționat lansarea unui parfum în colaborare cu Calaj în 2020 sub forma unui tribut adus brand-ului de bijuterii.

Atelierul Metaphore World Jewelry de bijuterii este deschis atât persoanelor din România precum și celor din străinătate pe site-ul https://www.metaphore.world/

Related Posts

One thought on “Metaphore World Jewelry – bijuterii create din povestea ta

  1. Max spune:

    Foarte cool aceste bujuterii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.