Motorola Moto G60 - 1000 De Dispozitive Vândute În  Lansare

Motorola moto G60 a depășit 1000 de dispozitive vândute în ziua lansării în România. Anunțând o cifră record de vânzări pentru un singur produs, în urma unei campanii desfășurată împreună cu Altex.

În cadrul campaniei, vouchere în valoare de 500 de lei au fost anunțate ca fiind disponibile pe cei care și-au dorit acest telefon. În perioada 21 septembrie – 10 octombrie, pe www.altex.ro, s-a putut comanda produsul exclusiv în data de 13 octombrie. În ziua lansării, peste 1000 de clienți au ales să utilizeze acest voucher pentru a comanda moto g60.

moto g60 trece cu ușurință ca favorit în categorie din punct de vedere al raportului preț- calitate. Este disponibil începând de ieri pe piața locală la prețul recomandat de 1399 lei.

Specificații tehnice Motorola moto G60

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice, moto g60 oferă o experiență de utilizare deosebită. Dispozitivul fiind echipat cu o cameră de 108 MP și o baterie de 6000mAh. Telefonul este ideal pentru creatorii de conținut, dar și pentru pasionații de gaming, care se bucură de o rată de refresh a ecranului de 120 Hz, dar și de performanțele impresionate pe care le oferă procesorul de mare viteză Qualcomm Snapdragon 732G Mobile Platform.

Motorola moto g60 pune la dispoziția utilizatorilor un sistem de camere de 108 MP1: una dintre acestea este asociată cu noua tehnologie Ultra Pixel, cu un senzor care este de 9 ori mai sensibil la lumină pentru a putea surprinde fotografii incredibil de clare, chiar și în condiții de lumină slabă. În plus, utilizatorii își pot dezvolta creativitatea. Folosindu-se de obiectivul ultra-wide de 118 grade care le permite să surprindă de 4 ori mai multe detalii într- cadru. O altă funcție importantă a camerei este obiectivul Macro Vision care aduce utilizatorii de 4 ori mai aproape de subiect, spre deosebire de un obiectiv obișnuit.

Fotografiile de zi cu zi pot fi transformate în portrete cu aspect profesional cu ajutorul senzorului de adâncime. Iar funcțiile noi ale camerei vin să dubleze experiența fotografierii. Modul Dual Capture, facilitează înregistrarea videoclipurilor sau fotografierea cu oricare dintre cele două camere în același timp. Astfel, atât utilizatorul, dar și subiectul, să poată fi surprinși în cadru simultan.

Bateria, procesorul și culorile Moto G60

Timpul prelungit petrecut pe telefon nu va reprezenta niciodată o problemă. Motorola moto g60 este dotat cu o baterie masivă de 6000 mAh a lui. Fie că vorbim despre munca de zi cu zi, cele 54 de ore de autonomie nu vor fi un impediment în desfășurarea activităților preferate. În plus, există funcția TurboPower™ 20 care oferă ore de energie în doar câteva minute de încărcare.

Procesorul Snapdragon™ 732G redă elementele grafice incredibil de rapid și alimentează sistemul de camere de înaltă rezoluție. Jocurile arată mult mai realist, iar fotografiile să mai clare ca niciodată. Împreună cu cei 6 GB RAM, utilizatorii pot naviga cu ușurință printre aplicații într-o clipă. Toată această viteză este gestionată cu o eficiență energetică remarcabilă, care nu va necesita încărcarea telefonului mai des.

Cu Motorola moto g60, conținutul preferat prinde viață pe un superb ecran de 6,8″ Max Vision FHD+. Culorile, luminozitatea și contrastul sunt acum îmbunătățite prin compatibilitatea HDR10. În plus, moto g60 are o rată de refresh de 120 Hz5, motiv pentru care este de două ori mai fluid decât smartphone-urile obișnuite și nu există niciun decalaj care să intervină între paginile web, jocuri sau vizionarea filmelor și a serialelor.

În conformitate cu misiunea sa de a democratiza accesul la tehnologie și de a oferi constant inovații semnificative, Motorola s-a concentrat pe o serie de specificații incredibile pentru noul moto g60. Sistemul de camere de 108 MP, o premieră pentru familia moto g, bateria enormă de 6.000 mAh și rata de refresh a ecranului de 120 Hz, toate aceste specificații tehnice încurajează utilizatorii să fie creativi și să beneficieze de cel mai bun raport calitate-preț pentru un telefon.

Motorola moto g60 este disponibil de astăzi în România, la prețul recomandat de 1,399 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *