Masculin Trofeele

Există acea categorie de bărbați cărora le place să iasă în evidență, indiferent de context sau modalitatea de manifestare și le plac trofeele. Ne place să atragem priviri pe stradă din toate direcțiile și să impresionăm la fiecare apariție. Însă, uneori trebuie să ne întrebăm dacă… merităm lucrurile care ne scot în evidență. Sau dacă stilul pe care ni l-am ales ni se potrivește.

Ne plac trofeele…

Hainele și gesturile elegante care sunt impuse de prezența noastră într-un anumit loc ar putea să nu avantajeze pe toată lumea. La o petrecere îți faci apariția într-un costum elegant, îți aprinzi arogant trabucul pe care încerci să-l savurezi cât mai elegant, deși mai ai puțin și izbucnești într-un acces de tusă. Mai mult decât atât, ești trecut de prima tinerețe, aspectul fizic nu mai e de partea ta, dar îți faci apariția la brațul unei „bombe sexi”, tipul de femeie trofeu pe care ai agățat-o săptămâna trecută, surprinzător de ușor. În final despre asta e vorba? Despre a crea impresii? Nu contează ce fel de impresii, numai să fie create.

Eleganța nu poate fi învățată sau exersată prea mult. E asemenea talentului la un anumit sport, e o abilitate înnăscută. Caracterul poate fi șlefuit, dar pentru asta trebuie să ai ce să șlefuiești. Faptul că ai un răspuns elegant la orice afirmație, mai mult sau mai puțin avantajoasă nu e o urmare a exersării felului de a fi elegant; e o urmare a caracterului tău, cel pe care l-ai primit în gene.

Trăsăturile faciale nu pot fi modificate, foarte ușor, cel puțin la bărbați. Suntem condamnați să fim ceea ce suntem, iar  dacă cineva încearcă să se sustragă tiparelor care l-au construit, riscă să se transforme într-un snob. O haină elegantă nu te face elegant fără să fii, o femeie frumoasă nu te face să arăți mai bine, fără să arăți, o replică exersată nu poate scoate din tine ceea ce nu ești de fapt.

1 thoughts on “Ne plac trofeele…

  1. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:
    loricamihaila@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *