Cum ar fi să ai ghidaj laser când îți tunzi barba?

Un lucru care e foarte clar în această perioadă este acela că trăim într-o eră a bărboșilor. Barba este un trend care a devenit popular mai repede decât oricare altul referitor la aranjarea părului, iar acest lucru se datorează faptului că ea este mult mai accesibilă decât, spre exemplu, o frizură care se potrivește doar unui anumit tip de față. Privind înainte, putem spune că barba va fi populară foarte mult timp de acum încolo. Motivul pentru care acest trend o să rămână în picioare și pentru care, de altfel, a și prins popularitate atât de repede, este felul în care amplifică aspectul fizic al oricărui bărbat.

Ghidaj laser când îți tunzi barba?

Barba ascunde imperfecțiunile feței. De aceea, aproape fiecare bărbat care își poate lăsa barba să crească, o face.

De aici, bărboșii se împart în trei categorii. Cei care își lasă barba foarte mare, dar își asumă responsabilitatea de a o întreține atât igienic cât și estetic, cei care poartă o barbă total neîngrijită și cei care poartă o barbă mică, o barbă care reușește cu brio să le ofere un alt aspect al feței prin ascunderea imperfecțiunilor.

Din ce categorie ar trebui să faci parte?

Cel mai bun sfat e să nu iei mai mult decât poți duce. Astfel, dacă vrei să îți lași barbă, însă nu dispui de timp pentru a o îngriji și a o întreține, cel mai bine e să alegi cea mai simplă variantă, și anume barba mică. Desigur, aici sunt multe persoane care spun că și o barbă mică necesită îngrijire pentru a-i păstra forma și dimensiunea. Acele persoane au dreptate, însă haide să vedem cum au evoluat lucrurile, astfel încât tunsul bărbii să fie pentru tine o activitate cât mai plăcută și scurtă.

Ghidaj laser barba pentru o formă cât mai precisă

A-ți tunde barba nu durează chiar așa mult. Setezi aparatul pe mărimea dorită și în câteva zeci de secunde ai terminat. Ceea ce dă bătăi de cap este redefinirea formei pe care o dorești. În această privință, cei de la Philips au dus aparatul de tuns la un alt nivel.

Aceștia au scos pe piață primul model de aparat de tuns barba, rezistent la apă, cu ghidaj laser.  Tot efortul de a-ți aranja marginile bărbii dispare acum, iar atingerea simetriei dorite nu a fost niciodată mai ușoară.

Precizie desăvârşită
ghidaj laser când îți tunzi barba
Cum ar fi să ai ghidaj laser când îți tunzi barba?
ghidaj laser când îți tunzi barba
Precizie desăvârşită
ghidaj laser când îți tunzi barba

Practic, aparatul oferă o linie clară de lumină care va indica unde va fi tăiat părul. Nu doar ghidajul laser ajută la atingerea preciziei dorite, ci și cele două capete de tuns, de 32 mm și de 15 mm. Dimensiunea sa mică îți permite să vezi ceea ce faci iar vârfurile acoperite ale pieptenilor nu vor lăsa lamele concepute pentru a tăia foarte aproape să îți irite pielea. O oră de încărcare la priză îți conferă oră de utilizare fără cablu, iar rezistența la apă te ajută să cureți aparatul foarte repede.

Cum ar fi să ai ghidaj laser când îți tunzi barba?

Aparatul îl poți comanda din magazinul online, făcând astfel o investiție sigură, care să facă din tunsul bărbii o activitate cât mai plăcută și rapidă în același timp. Alte aparate se pot vedea aici.

Related Posts

One thought on “Cum ar fi să ai ghidaj laser când îți tunzi barba?

  1. razvan spune:

    Problema mea este ca am un vartej pe obrazul drept. Nici nu stiu ce sa mai fac, pentru ca detest barbieritul. Indiferent de aparatul folosit ma ranesc mai mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *