Combinații Vestimentare Toamnă

Toamna vine cu o paletă foarte bogată de nuanţe, dar și cu multe articole vestimentare care ne ajută să creăm zeci de combinații.

Dacă ești un cititor vechi al site-ului, cu siguranță că ai auzit de layering sau de suprapunerea hainelor pentru că astfel vom putea profita la maxim de funcționalitatea articolelor vestimentare.

Nuanțe și combinații vestimentare pentru toamna

Nuanțe de albastru

Această nuanță este prezentă în garderoba masculină aproape în fiecare sezon și în aproape fiecare articol vestimentar. Dacă îți place să porți des această nuanță poți încerca o combinație precum cea de mai jos. Presupun că deții deja majoritatea elementelor de mai jos. Propunerea mea este să te concentrezi pe vesta matlasată.

Ansamblu Casual Vesta Blue
Nuanțe și combinații vestimentare pentru toamna

Nuanțe de maro

Maroul este ideal pentru cei care vor să fie mai temperați și care nu vor să iasă în evidență. Pe lângă această nuanță te poți concentra pe multitudinea de asortări care se pot face. O haină matlasată te va proteja de ploaie și de aerul rece, iar ghetele chukka vor aduce un plus de eleganță ținutei. Nu uita să îți accesorizezi ținuta și să îți protejezi gâtul cu ajutorul eșarfei.

Ansamblu Maro
Nuanțe și combinații vestimentare pentru toamna

Nuanțe de roșu

Această nuanță de toamnă te va scoate în evidență fără prea mare efort. Dacă nu ai culoare în garderoba ta probabil că este momentul să te gândești la următoarea nuanță pe care vrei să o adaugi.

Ansamblu Pant Rosii

Acestea sunt doar o parte din nuanțele de toamnă. Pe lângă cele enunțate mai sus te vei intersecta cu nuanțe de gri, galben, portocaliu și verde.

Fotografiile de mai sus fac parte din colecția de toamnă- iarnă 2015 Louis Purple. Elementele vestimentare prezentate mai sus se pot găsi la oricare dintre magazinele Louis Purple din Iași, Botoșani, Timișoara, Cluj sau București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *