Otter Partener Al Proiectului La Pitti Uomo 91 Se Poartă Românește”
Otter partener La Pitti Uomo 91

Otter este un brand de încălțăminte românesc care s-a resuscitat de câțiva ani. Adică s-au reinventat și au schimbat modul învechit în care arătau magazinele. Au investit mult în partea de imagine și produse iar rezultatele nu au întârziat să apară. Otter este alături de mine pentru a doua oară la Pitti Uomo 91.  În ianuarie 2017 sunt prezent la a șaptea participare la Pitti Uomo care coincide cu cei 7 ani de activitate pe Stil Masculin.

Otter partener La Pitti Uomo 91 se poartă românește

Mi s-a pus la dispoziție încălțăminte din gama Le Colonel care este produsă în România și face parte din gama premium de la Otter care se găsește și în magazinele Tezyo.

După Noah, The Urban TiesMen’s Cave și Escudo, Otter este al cincelea brand pe care l-am anunțat ca partener în proiectul „La Pitti Uomo 91 se poartă românește” Până în data de 10 ianuarie voi dezvălui câte un brand care a intrat în această campanie alături de mine. Brand-urile au fost atent selecționate pentru că la noi se fac lucruri bune și cu tradiție. Pe lângă faptul că la Pitti Uomo 91 voi purta în mare parte brand-uri românești le voi promova prin intermediul fotografiilor, interacțiunilor și a articolelor pe site.

Care dintre brandurile românești ți-ar plăcea să le vezi la Pitti Uomo 91?

Otter partener La Pitti Uomo 91

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *