Cititorii Stilmasculin.ro Au Ales Cel Mai Bun Brand De Încălțăminte Din România În 2016

Mi-am dorit să văd care este părerea voastră despre brand-urile de încălțăminte din România și am lansat un chestionar în data de 30 decembrie 2016. Au fost patru întrebări simple și voi dezvălui pe rând rezultatul chestionarului în cadrul următoarelor articole. Cel mai bun brand de made to measure/bespoke ales de tine se poate vedea aici și cel mai bun brand vestimentar masculin din România aici.

Cititorii au ales cel mai bun brand de încălțăminte din România

Am ales 7 brand-uri dintre cele mai prezente pe piață,  dar și în urma sugestiilor pe care le-am primit de la tine.  A fost adăugata și a opta opțiune de a selecta brand-ul care nu era inclus în top.

Cei 1009 de cititori care au participat la studiu au ales în felul următor:

Brand Incaltaminte Romania
Cititorii au ales cel mai bun brand de încălțăminte din România

1.Il Passo cu un procent de 19,5 % (197 de voturi) 

2.Benvenuti cu un procent de 19,0 % (192 de voturi)

3.Otter cu un procent de 16,3 % (164 de voturi)

A fost o bătălie la mustață între Il Passo,  Benvenuti și Otter pentru locul 1 pentru cel mai bun brand de încălțăminte din România. Consider că oricare dintre primele patru clasate meritau locul 1 datorită felului în care s-au reinventat în acești ani. Am impresia că majoritatea magazinelor de încălțăminte au trecut pe pantofi cât mai lejeri, casual și de stradă. Din păcate modele clasice sunt pe cale de dispariție. Noroc cu cei care fac la comandă și înclină această balanță.

Musette a strâns 14,4 % (145 de voturi) și ajuns pe locul 4. 7,4% (75 de voturi) au mers la categoria altele. Acum întrebarea este care sunt restul brand-urilor care nu au intrat în această secțiune? Poți să mă ajuți cu un brand care să fie prezent în București sau național?

One thought on “Cititorii au ales cel mai bun brand de încălțăminte din România

  1. Dragos spune:

    Stefan Burdea Shoes ;)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *