Top 3 Pantofii Câștigători Din Cadrul World Championships Of Shoemaking 2023 La Viggo Flagship Store!

Pantofii câștigători ai primelor 3 poziții din cadrul World Championships of Shoemaking 2023, au pot fi admirați în exclusivitate la:

Flagship Store Viggo 29-31 August

Baneasa Shopping City 01-02 Septembrie

Expoziția pantofilor câștigători din cadrul World Championships of Shoemaking 2023, în premieră la VIGGO Flagship store!

Suntem încântați că am avut posibilitatea de a avea această expoziție temporară a primilor 3 pantofi handmade câștigători ai concursului internațional „World Championships of Shoemaking 2023”.

Aflată în premieră în România, ca a doua țară selecționată în cadrul unui traseu cu opriri și în locații din Paris, New York, Tokyo, Shanghai sau Melbourne, această expoziție pune magazinul VIGGO pe harta bespoke a lumii.

În perioada 29 august – 31 august 2023 în magazinul Viggo din Bulevardul Lascăr Catargiu 2 și pe 01 – 02 Septembrie în magazinul Viggo din Băneasa Shopping City s-a putut admira această expoziție.

A fost un prilej unic pentru a putea privi de aproape exponatele, World Championships of Shoemaking 2023, dar și pentru a descoperi noi înțelesuri ale design-ului personalizat.

Sub semnătura artistului român Victor Vulpe, fiecare pantof este o capodoperă în sine, o dovadă a maturităţii profesionale apreciate la Londra, unde a fost desemnat câștigătorul medaliei de argint.

Publicul prezent a putut împărtăși magia acestui eveniment și a descoperit povestea unică a fiecărei piese de încălţăminte în prezența artistului Victor Vulpe. Acesta a fost prezent în locație și a fost disponibil pentru întâlniri și discuții astfel:

  • 29 august, între orele 13:30 și 20:00, Viggo Flagship Store
  • 30 august, între orele 10:00 și  20:00, Viggo Flagship Store
  • 1 septembrie, între orele 12:00 – 19:00, Viggo Băneasa Shopping City

Pentru programări, întâlniri sau comenzi, va rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0763 676 766 sau pe email shop@viggo-tailoring.com

În plus, în fosta reședință a pictorului Gheorghe Petrașcu s-au prezentat ţesăturile emblematicului producător ING. Loro Piana & CO., colecţia completă fiind disponibilă în România exclusiv în atelierul de croitorie Viggo.

Cei prezenți au avut ocazia de a privi de aproape practica bespoke și creațiile personalizate de top în cadrul Viggo Flagship Store, alături de maestrul nostru croitor Răzvan Pintea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *