Parfumul Ck Everyone

Parfumul îndrăzneț pentru fiecare generație, CK Everyone anunță un capitol iconic din povestea CK ONE.

Inspirat de persoanele autentice și tinere, care nu se limitează la granițe, norme și definiții de gen, CK EVERYONE ne face sa ne gandim la posibilitati infinite.

Un omagiu adus individualității și libertății de exprimare de sine, campania CK EVERYONE are ca protagonisti mai multi artiști, muzicieni și creatori care ilustrează multe părți ale lor înșiși și redefinesc limitele pentru a proclama si care au putere mare de a inspira alti oameni:
  Eu sunt unul, eu sunt toti ceilalti .
Iubesc fiecare parte din mine

Parfumierul principal și creator al iconicului parfum CK ONE, Alberto Morillas a creat un parfum de gen neutru, care emană o prospețime curată, folosind 79% din ingrediente naturale si ignora apartenenta la un un gen anume, așa cum se reflectă în neconformitatea atât a mirosului, cât și a campaniei.

IUBESC FIECARE PARTE DIN MINE

Autentic – Inclusiv – Liberat.

CAMPANIA

Campania CK EVERYONE este energică, enigmatică, o colaborare îndrăzneață intre modă și parfumerie.

CK EVERYONE este prezentat alături de noile CK ONE JEANS și CK UNDERWEAR, ambele inspirate de spiritul curat al parfumului original CK ONE. Campania unificată explorează numeroasele aspecte ale sinelui, îmbrățișând cu îndrăzneală și arătând cu mândrie lumii o individualitate colectivă și spulberând status quo-ul.

Din distribuție face parte un grup de talente precum: muzicianul Eliot Sumner, model Cara Taylor, patinatorul și fotograful Evan Mock, artistul MLMA, modelul Parker Van Noord și rapperul Priddy the Opp.

In campania CK ,toată lumea sărbătorește multiplicitatea unuia în vizuale polimorfe care înfățișează un tribut al iubirii de sine, o convocare la generația slash și libertatea de a iubi pe toată lumea.

PARFUM

CK EVERYONE este combinația perfectă de prospețime curată, senzualitate dulce și provocare indrazneata.

Un parfum de citrice, ulei de portocală organic asociat cu un acord de ceai albastru și o bază vibrantă de cedru pentru un parfum de gen neutru.

„CK EVERYONE vă permite să fiți 100% tu insuti. Parfumul reflecta idealurile acestei noi generații ”spune maestrul parfum Alberto Morillas, care este renumit creator al parfumul original CK ONE.

Parfum curat și conștient de mediu, CK EVERYONE este vegan și infuzat cu 79% ingrediente naturale.


Categorie de parfumuri:
Nota de top: Portocala organica
Nota de mijloc: Acord de ceai albastru
Nota de baza: lemn de cedru

Parfumier: Alberto Morillas
Casă de parfumuri: Firmenich

FLACON SI AMBALAJ

Sticla și ambalajul CK EVERYONE au fost create din materiale reciclate pentru a-i onora puritatea și simplitatea. Sticla transparentă din sticlă ultra-modernă conține 10% din materialele reciclate post-consum și este reciclabilă cu îndepărtarea pompei, în timp ce cutia pliabilă conține 30% din materialele reciclate post-consum.

Consolidarea mesajelor curate, detaliile și tipografia minimalistă, monocromatică și tipografia, care este tipărită cu cerneală pe bază de soia, celebrează spiritul autentic, individual, neutru al genului.

Combinând doua icon -uri , CK EVERYONE aduce un omagiu iconicului CALVIN KLEIN UNDERWEAR cu o bandă elastică pe sticlă, care poate fi reutilizata.

Ai încerca parfumul CK Everyone?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *