2.200 de participanți au fost în 29 iunie la TEDxCluj 2019

Sâmbătă, 29 iunie 2019, a avut loc cel mai mare eveniment TEDx din România de până acum, desfășurat la BT Arena. Conferința TedXCluj 2019 a reunit 2.200 de participanți, 20 de speakeri și performeri și a fost organizat de 100 de voluntari și o echipă de proiect formată din 10 oameni.

Ziua a început cu un moment dirijat de Vladimir Agachi și interpretat de Young Famous Orchestra. După prestația muzicală, Virgil Ianțu a fost cel care a deschis oficial conferința ca moderator.

Designul scenei a fost conceput de arhitect Adrian Bizău, care face parte din echipa FRACTAL, o echipă de tineri creativi care își propun să schimbe modul de a proiecta. Implementarea a fost asigurată de Lightwork Studio, prin Tudor Baciu. Suportul tehnic a fost oferit de Wattech Systems, prin Răzvan Catană.

Prima sesiune de discursuri – CHANGE, i-a avut ca speakeri pe Ramin Hasani, Simona Tivadar, Iuliana Stan, Irén Arsene Máté și Ștefan Mandachi.

În pauze, participanții au experimentat și s-au bucurat de activitățile pregătite de partenerii evenimentului.

Sesiunea a doua de discursuri – GROW, a fost susținută de speakerii Irina Margareta Nistor, Vladimir Drăghia, Loredana Pădurean, Oana Bogdan și Carl Honoré.

Pe lângă talk-urile pregătite, participanții au avut parte de încă câteva momente artistice pregătite de Mirror Crew din Serbia și Dimma’S – cvartet muzical care interpretează pop-opera.

Mai mult decât atât, domnul Primar Emil Boc a fost prezent la eveniment printr-un mesaj video înregistrat pentru participanți.

În cea de a treia și ultima sesiune de talk-uri – HOPE, au urcat pe scenă Amalia Enache, Tică Darie, Kathy Ward și Oana Pellea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *