Pitti Uomo 86

Între 17-20 iunie are loc în Florența la Fortezza da Basso, Pitti Uomo 86, un eveniment special dedicat modei și stilului masculin. Am avut plăcerea de a participa în ianuarie la Pitti Uomo 85 și voi continua tradiția în această vară. Această ediție este cu adevărat specială pentru că se sărbătoresc 60 de ani de Centro di Firenze per la Moda Italiana.

Pitti Uomo 86 – Powered by Outwear

La Pitti Uomo 86 vor avea loc următoarele evenimente speciale:

1) Premierea filmului în data de 19.06.2014 E poi c’è Napoli despre casele de modă Tramontano, E. Marinella, Kiton, Calabrese dal 1924, Cesare Attolini, Isaia, Salvatore Piccolo, etc. Vezi trailerul.

2) Pitti Pong Cup În cadrul acestei competiții vor concura 20 de personalități de la Pitti în fiecare zi între orele 16-18.

3) Colecția capsulă semnată de Nick Wooster pentru Lardini.

4) Invitatul special este Z Zegna.

5) și altele despre care voi afla la fața locului.

La Pitti Uomo 86 vor fi prezente circa 1100 de branduri dintre care 70 sunt pentru femei și se așteaptă peste 30.000 de vizitatori.

Pentru a avea o prezență demnă de acest târg, câteva persoane s-au mobilizat să mă ajute cu vestimentația. Astfel, vestimentația este asigurată de Ego Men’s Fashion Concept, accesoriile de The Urban Ties și de prezența mea la târg s-au ocupat cei de la Outwear

Drept urmare voi relata aproape tot ceea ce se întâmplă la târg. În perioada de 17-20 iunie toată atenția presei de specialitate este la Pitti Uomo. Astfel, vei putea urmări pe StilMasculin fotografiile de street style și despre diverse branduri care participă la târg.

Țin să le mulțumesc brandului OUTWEAR pentru acest proiect extraordinar Pitti Uomo 86 – Powered By Outwear

Magazine : OUTWEAR-Blv. Decebal 14, Bucuresti

OUTWEAR- Str.Universitatii 1, Cluj

OUTWEAR kids- Blv. Regale Ferdinand 30, Cluj

Web : www.outwear.ro    www.pantofioutwear.ro

FB : https://facebook.com/OUTWEAR

Concept :  shop multibrand

Stil : urban,smart casual

Branduri comercializate : SELECTED Homme/Femme,  Jack & Jones, Vero Moda, Only

Related Posts

2 thoughts on “Pitti Uomo 86 – Powered by Outwear

 1. Pantera spune:

  Ma bucur pentru tine si regret sincer ca nu reusesc sa ajung nici de aceasta data…Pentru Ianuarie voi purcede la rezervari si bilete asap.Te asteptam cu mare interes si „tolba plina”!!Poze,informatii si restul ne vor tine in priza!Eu am incredere in tine!.
  Abia astept sa aud si impresiile from „the urban ties”.
  Dan:un ristretto pentru mine te rog!
  Paul:un aperitiv …
  BUONA FORTUNA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *