Pralinele Zetea Cu Lichior - Cadoul Special Pe Care Îl Poți Face Femeilor

Pralinele ZETEA cu lichior pot fi o surpriză specială pe care o poți face femeilor din viața ta.

De ce să alegi pralinele ZETEA cu lichior

Aceste praline care au fost lansate în 2015 împreună cu un producător de ciocolată sunt 100 % naturale. Primul sortiment, Silvoriu, a fost lansat în 2015, urmând ca în 2019 să le lanseze pe cele umplute cu cremă obținută din lichior de afine, coacăze sau pălincă. Important de reținut e că ZETEA a lansat primele praline cu pălincă din România. De exemplu lichiorul Silvoriu conține țuica ZETEA, extract de prune și miere de albine. Iar din acest lichior se face una dintre cremele care va ajunge în pralinele ZETEA.

ZETEA nu a făcut rabat la calitate. Fiecare pralină este realizată manual și are un conținut de 33% de cremă obținută din lichior. În funcție de sortiment, conținutul de alcool variază de la 5,2% (Silvoriu) la 12% (pălincă).

Pentru a te bucura de adevărata experiență a acestor praline cu lichior ele sunt depozitate corespunzător la pălincia ZETEA. Din acest motiv se pot comanda doar online.

Am avut plăcerea de a degusta din cele patru sortimente și am constatat următoarele:

-cantitate de zahăr redusă, un ușor miros de alcool, dar nu prea puternic să deranjeze, iar umplutura din crema obținută din lichior o face mai plăcută pentru papilele gustative comparativ cu o pralină care are o umplutură cu alcool și are un miros deranjat de alcool.

-creează o ușoară depedență

-dacă ești șofer aș fi atent la cantitatea consumată

Ambalajul conține 16 porții de 14 grame și o sticlă în miniatură pentru a face un paring cu pralinele sau pentru accentua concentrația alcoolică.

Cui ai vrea să faci cadou pralinele ZETEA cu lichior?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *