Sugestii Cadouri Pentru Femei În Luna Martie

Probabil mulți bărbați nu știu ce cadouri să cumpere pentru femei în luna martie și din acest motiv am pregătit câteva sugestii.

Știu că e o perioadă dificilă și prin aceleași stări trec și eu deoarece sunt situații în care nu știu ce să aleg. De fiecare dată încerc să fie ceva diferit pentru a-i crea o stare de bine. Până la urmă asta trebuie să conteze.

Acestea sunt câteva sugestii de cadouri pe care le poți face femeilor din viața ta în luna martie

1.Praline ZETEA cu lichior

Produs Zetea Praline Silvoriu

Pralinele ZETEA de ciocolată cu lapte pot fi umplute cu cremă obținută din lichior de prune, afine sau coacăze. Acestea se pot degusta alături de sticla de lichior ZETEA în miniatură.

2. Pălărie pentru femei

Pălăriiile au devenit foarte populare și se zice că este câte o pălărie pentru fiecare femeie din lume. Un atelier la care poți apela este Matira Hats.

3. Rochii tip cămașă

Un alt produs care este popular în rândul femeilor este această rochie tip cămașă realizată de Pineberry. În această perioadă, produsele au un discount de 20% pe site și în magazin.

4. Laptopul viitorului ASUS ZenBook Duo

Este ideal pentru persona care are mult de lucru la birou. Acest laptop cu diplay tactil validat PANTONE® pentru acuratețea culorilor la nivel profesionist și certificat TÜV Rheinland pentru nivelul ridicat de protecție a ochilor îi va oferi o experiență mai plăcută.

5. Costum la comandă

Și femeile se pot bucura de un costum la comandă. Acest serviciu a fost lansat recent de Gorunn.

6. Produse eco direct de la băcănie

Pentru că dragostea trece prin stomac de ce să nu-i faci o surpriză cu produse sănătoase eco de la Băcănia Bolloga.

7. Șepci la comandă

Dacă partenera ta dorește o anumită șapcă, cu siguranța vei găsi modulul potrivit la Ralitza. Poți alege atât modelul precum și materialul.

8. Cafea de specialitate

Meron îți oferă cafea de specialitate, sub formă de abonament și o macină în funcție de cum preferați să o savurați, împreună, acasă. O poți comanda de aici.

9. Masaj în doi

Este o experiență total nouă pentru cuplu. La Luxury Spa vei găsi o cameră special amenajată pentru cuplu unde vă puteți bucura de intimitate și confort. Mai multe detalii la ei pe site.

10. Cocktail la tine acasă

Vei găsi 8 variante din aceste cocktail-uri la sticlă Blush.

11. Înghețată artizanală

La Finesse Ice Cream vei găsi o gamă foarte variată. Preparatele lor se pot comanda de aici.

Ce alte sugestii de cadouri pentru luna martie mai ai?

1 thoughts on “Sugestii de cadouri pentru femei în luna martie 2021

  1. Foxi spune:

    Foarte bune ideile de cadouri, la cateva dintre ele chiar nu ma gandisem. Voiam ceva special, nu banalele cadouri. Merci pentru inspiratie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *