Băcănia Bolloga Din Cluj-Napoca Deschide O Nouă Locație În Cartierul Grigorescu

Băcănia Bolloga s-a deschis în toamna anului 2020 cu o unitate de elită în cartierul clujean Bună Ziua. Conceptul acestei băcănii este construit în jurul produselor ecologice şi a producătorilor locali. În centrul ofertei stă un produs premium, păstrăvul ecologic de Bolloga, din crescătoria ecologică proprie. Peştele este oferit consumatorilor atât în formă proaspătă, eviserat, cât şi afumat.

De ce să alegi Băcănia Bolloga

La acestea se adaugă câteva preparate. Zacusca cu păstrăv ecologic de Bolloga şi pasta de păstrăv afumat de Bolloga. De asemenea, în Băcănie există o bucătărie modernă unde este preparat zilnic un meniu pe bază de peşte, cu ciorbă de păstrăv ecologic, păstrăv la grătar, păstrăv la cuptor, salată cu păstrăv afumat etc.

Alături de păstrăvul ecologic de Bolloga, în băcănia Bolloga există o mare varietate de produse ecologice, tradiţionale, alese cu atenţie. Produsele sunt în marea lor majoritate locale şi zonale şi oferă o imagine nuanţată a calităţii şi consecvenţei producătorilor.

În condiţii de înaltă exigenţă, în băcănie sunt oferite produse lactate şi brânzeturi, carne şi produse de carmangerie de mangaliţa, legume, fructe, vin ecologic, precum şi produse de origine vegetală, cerealieră, mirodenii, nuci şi seminţe, lapte vegetal, produse de patiserie pentru vegetarieni şi vegani, produse pentru alimentaţia copiilor etc.

În prima zi a lunii martie 2021, Băcănia Bolloga a deschis o unitate nouă în cartierul Grigorescu. Tot acolo este şi depozitul de mărfuri ce deserveşte magazinul on-line care răspunde solicitărilor venite de la clienţi din întreaga ţară.

Graţie produselor de înaltă calitate şi conceptului nou, Băcănia Bolloga oferă producătorilor locali oneşti ocazia să îşi desfacă produsele prin intermediul acestor două unităţi model în comerţul alimentar clujean.

Bolloga a început cu o păstrăvărie certificată ecologic, deschisă în 2015, în urma unui proiect european de finanţare de 700 000 euro. În acest moment are două puncte de desfacere, unul deschis şi unul în curs de inaugurare.

Bolloga e despre viață. Și e despre ceea ce o face minunată – sănătatea, e despre alimente medicament, din iubire pentru oameni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *